Розглянуто Апеляція на вирок Олега романовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Жов 2023
Дописи
19
Реакції
54
Бали
21
Нікнейм адміністратора:Юра Дмитришин, Олег Романович.
Особистий нікнейм:Тімофєй Трегуб
Суть скарги:Читаючи вирок ЗГА Олега Романовича, він упустив дуже великий факт. Де докази? Порушенний головне правило. Щоб дати покарання повинні бути докази. Якщо немає, тоді ЗГА прикриває свого адміністратора. І коли я порушував повинні були звільнити за порушення статуту, а мене звільни за не довірею.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
Дата походження:29.01.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Ще раз вітаю. Попередня скарга немала ніякого відношення до вашого зняття , саме тому ніяких доказів вам не було надано , я всього лише пояснив причину недовіри.
Проте я детально вивчив вашу ситуацію та отримав докази стосовно вашого зняття від слідкуючої адміністрації.

Вас було знято за:

- Неадекватну поведінку, та ігнорування наказів старших в офіційному чаті Міністерства Оборони. [Ваші слова: На*ер мені нужні ці рекрути. На слова генерала що ви повинні керувати не літаками , а складом , ви відповіли "Нееет , я захочу , і полечу"
- Особиста думка лідера ЗСУ стосовно вас: Лідер ЗСУ підтримав рішення ГС МО стосовно вашого зняття , та наданий момент проти вашого відновлення.
- На своїй посаді ви за короткий проміжок часу встигли отримати догану за неадекватне спілкування.
- Також на зауваження від ГС МО стосовно вашої роботи та поведінки ви відповіли: "Мені всеодно , хочеш - знімай" [фото]

Враховуючи всі ці фактори (думку лідера, скарги, думку слідкуючих, вашу поведінку) було прийнято рішення зняти вас з посади за втрату довіри.

Порушень зі сторони адміністрації та лідера не побачив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі