Відмовлено Апеляція щодо бану [1 сервер] P14(14.2) Нік: anichka1576

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Anya_Babysh1234

Шановний гравець
Реєстрування
18 Жов 2024
Дописи
24
Реакції
41
Бали
18
Добрий ранок!

Мене звати Аня, мій нік у грі - anichka1576. Мене було забанено на 1 сервері GTA Ukraine з причиною " обхід блокування", а також на Discord-сервері з причиною P14 ( 14.2).
Хочу пояснити, що я не мала наміру порушити правила. Якщо мої дії були неправомірні - прошу вибачення. Я не знала, що це вважається обходом блокування, і не мала злого умислу. У Discord також не мала мети когось образити чи провокувати
Прошу переглянути рішення щодо обох блокувань. Я дуже люблю ваш сервер, ціную RP - атмосферу та хочу повернутись до гри і спільноти. Готова співпрацювати й відповісти на будь які на запитання. Дякую
1000040035.png

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
296
Реакції
265
Бали
123
Добрий ранок!

Мене звати Аня, мій нік у грі - anichka1576. Мене було забанено на 1 сервері GTA Ukraine з причиною " обхід блокування", а також на Discord-сервері з причиною P14 ( 14.2).
Хочу пояснити, що я не мала наміру порушити правила. Якщо мої дії були неправомірні - прошу вибачення. Я не знала, що це вважається обходом блокування, і не мала злого умислу. У Discord також не мала мети когось образити чи провокувати
Прошу переглянути рішення щодо обох блокувань. Я дуже люблю ваш сервер, ціную RP - атмосферу та хочу повернутись до гри і спільноти. Готова співпрацювати й відповісти на будь які на запитання. Дякую Переглянути вкладення 324729
Вітаю! Ви були заблоковані згідно до 14 пункту правил
14.2 Cпрямоване лаяння у неадекватному стані з порушенням декількох або більшості пунктів правил.
Від вас були образи модерації діскорду,проекту, інших гравців та неадекватні висловлювання: Тик.

Сумніваюсь, що " У Discord також не мала мети когось образити чи провокувати" є правдою та дійсно не було таких намірів.
Також скарга написано не по формі та може бути відхилена через це.
Очікуйте відповіді від S.M/ЗКТП/КТП

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю
1. Discord сервер(-и):
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:
4. Суть звернення:
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання:
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі