Розглянуто Апеляція щодо виборів президента України для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Малиновський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
203
Реакції
186
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: - (оскільки це апеляція)
  2. Особистий нікнейм: Домінік Уайт
  3. Суть скарги: Два дні тому були відкриті заявки на лідера ВРУ, в мене було бажання поборотися за цю посаду тому я вирішив створити партію та подати свою кандидатуру. Одразу ж після того як я подав заяву на створення партії, мені її відхилили. Я подав апеляцію на ваше ім*я і через майже 42 години мою апеляцію схвалили разом з нею схвалили й мою партію. Через непрофесіалізм лідера, я не зміг стати лідером ВРУ. Тому прошу, вас, переглянути можливість перевиборів лідера ВРУ, та взяти сам обдзвон під особистий контроль, адже багато інформації є про те, що теперешнього лідера продвинули на пост лідера ВРУ завдяки знайомствам. Сподіваюсь що ця інформація не вірна, адже багато гравців кажуть що це заслуги головних слідкуючих держ.організацій, моїх колишніх колег. З повагою : Домінік Уайт. Я вірю, що ви, приймете справедливе рішення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ буде орієнтовно з можї минулої апеляції: Доказ
  5. Дата походження: 02.03.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Лідера вже було знято але на жаль перевибори неможливі з огляду на те, що вже назначено нового лідера та було проведено дебати згідно правил, тому очікуйте заявок на посаду лідера та подавайте свою кандидатуру, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі