Розглянуто Апеляція щодо застосування покарання. Для ЗГА, ГА, Керівника проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
2
Бали
8
Ваш нікнейм: 179924
Нікнейм акаунта порушника: 240958
Дата порушення: 14.01.2026
Суть скарги:
Пишу це звернення з важким усвідомленням того, що власними діями я зруйнувала можливість нормально грати на проєкті, який був для мене важливим.
Я визнаю, що допустила серйозну помилку. Це було необдумане рішення, продиктоване глупою цікавістю та нерозумінням усіх наслідків. Я не намагалася когось обдурити або отримати перевагу над іншими навмисно, але це не знімає з мене відповідальності — я це розумію і приймаю. На жаль, у той момент я не усвідомила, наскільки серйозними можуть бути наслідки таких дій на RP-проєкті. Лише після блокування я повністю зрозуміла масштаб своєї помилки і те, що правила існують не “для галочки”, а для справедливості та порядку. Я не прошу скасувати покарання з акаунта, на якому було допущено порушення. Він заслужено поніс відповідальність. Моє єдине прохання — розглянути можливість надати мені доступ до основного акаунта, якщо адміністрація вважатиме це допустимим.
Для мене це було б не “прощенням”, а шансом довести, що я зробила висновки і більше ніколи не допущу подібного. Я усвідомила свою помилку занадто пізно, але щиро шкодую про неї. Я прийму будь-яке рішення адміністрації і дякую за час, витрачений на розгляд мого звернення.

Вкладення

• IMG_2985.jpeg
    IMG_2985.jpeg
    340.6 Кб · Перегляди: 76

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! В оскаржені відмовлено. Ви можете створити новий аккаунт та довести нам, щоб Ви не будете використовувати чіт-програми. Та продовжити спокійно грати на нашому проекті. Але, якщо за Вами буде замічено використання чіт-програм, Ви отримаєте ЧСП.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!

Вам надано шанс, не втратьте його!
Обліковий запис розблоковано з частковим обнуленням.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі