Максим Кривоніс
Шановний гравець
- Реєстрування
- 24 Бер 2023
- Дописи
- 346
- Реакції
- 41
- Бали
- 416
1. Ваш нікнейм:Максим Громов
2. Нікнейм адміністратора:Ярослав Свирид
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна Адміністрація.
Звертаюся до вас з проханням про перегляд та пом'якшення терміну блокування.
Спочатку мені було видано покарання на 5 днів, проте сьогодні його через незрозумілі причини і без будь-якого попередження переглянули та збільшили до 10 днів.
Свою провину повністю визнаю і щиро вибачаюсь за подію. Більше я так не робитиму. Надати відеозапис (фрапс) з мого боку не можу з технічної причини: запис велася, але через налаштування запису записався другий монітор, а не сама гра.
Дуже прошу вас піти мені назустріч і пом'якшити покарання — повернути початковий термін 5 днів або, якщо можливо, скоротити блокування хоча б ще на пару днів. Подібних помилок із мого боку більше не повториться.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):фото
5. Дата порушення:21.08.2026
2. Нікнейм адміністратора:Ярослав Свирид
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна Адміністрація.
Звертаюся до вас з проханням про перегляд та пом'якшення терміну блокування.
Спочатку мені було видано покарання на 5 днів, проте сьогодні його через незрозумілі причини і без будь-якого попередження переглянули та збільшили до 10 днів.
Свою провину повністю визнаю і щиро вибачаюсь за подію. Більше я так не робитиму. Надати відеозапис (фрапс) з мого боку не можу з технічної причини: запис велася, але через налаштування запису записався другий монітор, а не сама гра.
Дуже прошу вас піти мені назустріч і пом'якшити покарання — повернути початковий термін 5 днів або, якщо можливо, скоротити блокування хоча б ще на пару днів. Подібних помилок із мого боку більше не повториться.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):фото
5. Дата порушення:21.08.2026