Відмовлено Апеляція

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кривоніс

Шановний гравець
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
346
Реакції
41
Бали
416
1. Ваш нікнейм:Максим Громов
2. Нікнейм адміністратора:Ярослав Свирид
3. Суть скарги:
Звертаюся до вас із проханням розглянути можливість пом'якшення покарання та скорочення терміну мого бану, який видано до 21-го числа за відсутність відеодоказу під час пограбування.
Опис ситуації: Під час проведення пограбування я був впевнений, що у мене увімкнена та коректно працює програма запису екрана. Однак через технічний збій у налаштуваннях відео фіксувало другий робочий монітор, а не ігровий процес. З цієї причини, абсолютно без злого наміру, я опинився у ситуації, коли не зміг надати відеофіксацію.
Моя позиція та каяття: Я повністю усвідомлюю свою помилку та провину в тому, що належним чином не перевірив налаштування запису перед початком ігрової ситуації. Я вже усунув цю проблему, повністю переналаштував програму та надалі гарантую, що уважно стежитиму за тим, щоб записувався саме головний ігровий екран.
Я на Ukraine GTA вже майже 5 років — цей проєкт став для мене справді рідним, і я дуже ціную час, проведений тут, та хочу продовжувати грати надалі. Мені щиро прикро за створене порушення, і я обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться.
Оскільки термін покарання невеликий (до 21-го числа), дуже прошу адміністрацію зробити поблажку та пом'якшити бан, скоротивши його хоча б на пару днів, щоб я міг швидше повернутися до гри.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):фото
5. Дата порушення:09.08.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,334
Реакції
2,023
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Правила рівні для всіх, ви знаши, що обходити блокування заборонено, тому оскарження не можливе.

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі