Відмовлено Апеляція

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

juice

Новий гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
1
Залишати скаргу суворо за формою:
1. Нікнейм адміністратора: Анастасія Еванс
2. Особистий нікнейм: Влад Джусенко, №76964
3. Суть скарги: хотілось би отримати апеляцію, а саме скоротири термін блокування або замінити на деморган, так як провину визнаю, просто неправильно тракутував слова, там повинно бути інше слово, не таке грубе і воно вирване з контексту
Але, можливо, це помста за те, що я вказав на помилку пані "[B]Ксюня Фроз[/B]", щоб наступного разу вона була уважніша, коли бере скаргу на розгляд, так як дає покарання, якого не було, але вона почала зі мною сперечатися і щось доводити, хоча я їй написав, що претензій не маю, просто хочу щоб іншого разу була уважніша, так як на моєму місці може опинитись кожен і йому просто якийсь модератор із-за неуважності та незнання правил "пришиє" статтю, якої і близько немає
І того покарання справді не було, так як пан Олександр Міракл прийшов, ми з ним обговорили це і дійшли до висновку, що його дійсно не було, було тільки 2 з 3 покарань, які мені пані дала, але час був вірний, тому саме через те, я не став подавати апеляцію, щоб мені прибрали одне покарання
Пану Олександру оцінка 10 з 10, + до карми та можливо якісь бонуси (якщо є такі, так як самий нормальний та справедливий адмін)
Пані Ксюня Фрост оцінка 1 з 10 за її роботу, так як я вважаю, що вона ще некомпетентна, та не повинна займати посаду модератора до того часу, поки не буде знати свої обовязки та правила проекту
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1685814166069.png

5. Дата походження: 03.06.2023

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Адміністратор надав докази.

Покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі