Відмовлено Апіляція на аккаунт Фейк Вінтер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yura Winewood

Новий гравець
Реєстрування
23 Тра 2025
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Yur4Dm-CP
  2. Особистий нікнейм: Фейк Вінтер (97879), аккаунт з чітами Юра Вайнвуд.
  3. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністрація. Мене заблокували за використання читів на полюванні - я визнаю свою помилку та розумію, що порушив правила. Щиро Шкодую про вчинене та більше не буду використовувати стороннє програмне забезпечення. Після блокування основного аккаунта я створив новий аккаунт, щоб почати все з нуля та грати чесно, але його також заблокували за обхід бану. Я прошу вибачення за це і дуже хочу знову грати на вашому проєкті без порушень. Прошу вас розглянути можливість розблокування мого другого аккаунту. Обіцяю дотримуватись усіх правил і не повторювати старих помилок ( уже видалив всі чіти з ПК ).

Я ознайомлений з пунктами правил 2.6:
Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних / тощо), НонРп шахрайство, обман, махінації, передача акаунту, тощо.

Дуже сильно хотів би вибачитися перед всьєю командою UG, і обіцяю що не буду використовувати сторонні ПЗ на інших аккаунтах, під зняття наказання я прошу лише розблокувати другий аккаунт ( Фейк Вінтер ), а перший залишити в бані на його заслуженну кількість.

Для перевірки чи видалив я сторонні ПЗ, готовий пройти в дс завтра від 10:00 до 17:00, дякую

Кину куріння на 6 місяців в випадку апіляції.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/YTpyQmGd
  2. Дата походження: 25.05.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Пройшло мало часу для можливості оскарження, створіть нове оскарження не раніше ніж 15.06.2025р.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі