Розглянуто Арсеній Кизима

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Кирило Шило
2. Нікнейм порушника: Арсеній Кизима
3. Суть скарги: зупинив транспортний засіб "Тесла Семми" який порушував ПДР 9.2, 9.9, (Неправельне Паркування та їзда без номерних знаків) я постукав у вікно та почав представлятися "Бажаю здоров"я пане Арсеній Кизима, являюсь Капітаном Поліції Київа Кирило Шило, якщо потрібно можу показати посвідчення", він почав питати чому в мене Прим"єр міністр в авто сидить і т.д. відповідно якого закону я зупиняю людину, і т.д., я ж йому все відповів та надав закону вимогу надати свої документи, Документи мені були надані після того як він попросив посвідчення і я його одразу показав, Арсеній Прогулює робочу зміну! в Статуті прописано що Полковники та Генерал має право покинути Робочу зміну поза графіком але ж не так: "Коли хочу тоді і працюю" це просто жах, навіщо нам такі Полковники коли вони просто не працюють? але після цього я видав йому штрафи відповідно його порушення, після чого мені було видано догану за порушення статуту 3.14, 3.1, а саме за відсутність у Голосовому чаті ДС, та за не представитися перед тим як запросити Документи, жах повний.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
1765188864904.png

5. Дата порушення: 8.12.2025

Примітка: Прошу переглянути докази відповідного порушення 3.14, 3.1 у Арсенія, готовий надати свої докази підтверджуючи мій текст який я написав

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,533
Реакції
1,632
Бали
253
Вітаю
Розглянувши відео докази від заступника лідера наразі вже ігрового помічника. Покарання вам було видано не вірно тому їх буде знято.

Ігровий помічник отримає покарання вже знашої сторони.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі