Розглянуто Арсеній Кізима|Некомпетентне рішення, звільнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
184
Реакції
347
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Арсеній Кізима
  2. Особистий нікнейм: Єрік Мосісса
  3. Суть скарги: Звільнили з фракції УЗ за те, що я перебував в АФК, навіть не на роботі, а в іншому місці, був не у формі та не грав. Через проблему в особистому житті мені довелося приблизно годину перебувати в АФК. Наскільки я розумію, перебувати в АФК на нашому сервері не заборонено (у певний час). Прошу надати покарання гравцю, який мене звільнив, та відновити мій ранг у цій фракції, оскільки це звільнення ніяк не відповідають канонам RP, бо не було жодних підстав вважати, що я "прогулював зміну", судячи зі статей, які він видав мені.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1721386870506.png
  5. Дата походження: 19.07.2024

Арсеній Кизима

Поважний гравець
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
145
Реакції
233
Бали
88
Вітаю!
Вас було звільнено за те що ви не відповідали в фракційній рації, та були не на зміні.
Під час робочої зміни ви зобов'язані бути на зміні, та виконувати свої обов'язки. Я у вас декілька раз питав "Єрік Мосісса, ви мене чуєте?", відповіді я не почув, тому спочатку я вам видав догану за ігнорування рації. Потім, через деякий час, я знов у вас питав не мало разів "Єрік Мосісса, ви мене чуєте?", на що я також відповіді не отримав, тому я прийняв рішення звільнити вас, тому що ви довгий термін часу не відповідали по рації, та при цьому були не на робочій зміні.
Докази надам ГС ДЕРЖ. Очікуйте на рішення адміністрації.
Гарної гри!

Останнє редагування:

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
184
Реакції
347
Бали
108
Правила все одно тіж самі, тому якщо людина порушуе, вона повинна отримати покарання
Правила все одно тіж самі, тому якщо людина порушуе, вона повинна отримати покарання

Шановний,
Навіть якщо під час перебування у фракції заборонено перебувати у стані AFK, це не дає вам права негайно звільняти людину за одне порушення. Ви самі зізналися у перевищенні своїх повноважень, оскільки не користуватися рацією не є порушенням статуту. Це свідчить про те, що ви видали мені догану безпідставно. Сподіваюсь, адміністрація зрозуміє, що ви поводитеся некомпетентно, і прийме відповідне рішення.
Очікуємо на вирок адміністратора.

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,523
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, вас буде відновлено у фракцію з двома доганами, а з лідером буде проведено бесіду!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі