Розглянуто Арсеній Пешер не уважний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Антон Чижик
2. Нікнейм адміністратора:Арсеній Пешер
3. Суть скарги:Я заїхав на територію ВЧ під час нападу бачу біля бункера ЗСУ багато міток я думав це мій клан бо ми як раз напали але всіх наших вбили і це були госс струкутури я почав виїзжати із території ЗСУ але адміністратор одразу відкинув.Я не бачив хто є кого вбили на ЗСУ і одразу поїхав на вихід але мене відкинули недавши нічого зробити
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):оп
5. Дата порушення:06.01.26

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Правило нападу на ВЧ а саме пункт 2.1. має у собі примітку, зауваження та вийняток:

2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин

Виняток: якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
Зауважте! Нападаючи одноосібно ви ризикуєте отримати покарання, тому закликаємо впевнитись у кількості 5 осіб на ВЧ, або нападати на територію у кількості 5 осіб, а не одноосібно.
Примітка: кількість нападників враховується під час перетину забору, іншими словами якщо на ВЧ знаходиться 4 гравці з неофіційної організації/без організації, і ще 1 гравець добігає із-за території, це буде вважатись порушенням, тому, що 5 гравців мають перетнути забор одночасно, за короткий термін часу.

Нападаючи одноосібно ви ризикуєте отримати покарання, що й трапилось, насамперед вам потрібно було переконатись у тому що на території війсьоквої частини досі знаходяться ваші колеги або інші гравці з неоф. організацій.
Порушень з боку адміністратора немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі