Відмовлено Арсен Малик\\\ Видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Арсен Малик
  2. Особистий нікнейм: Владюша Кнайт
  3. Суть скарги: Цей не до адмін спочатку замутив потім перевидав покарання\ Але я вважаю що це покарання мені видано без перевірки правил тому що я написав " Юрій Малюк **************************** " тому що діє свобода слова та я можу виражати свої думки без ображання особи\\\ Я стверджую що я хотів перевірити чи отримаю я мут але перед цим зайшов в GOOGLE та переглянув чи **************************** являється образою та чи цим словом я можу когось образити\\\ Було написано "НІ" слово **************************** не є матом "Как правильно пишут многие, исходно слово "****************************" - это просто собака-самка, так же как и "кобель" - собака-самец." "**************************** — самка семейства псовых " Так я вважаю що Юрій Малюк саме людина яку можна так назвати))) Юра сорян але ти впав в моїх очах//// Також підозрюю що цей мут був виданий адмінімстатором через "любов" до свого минулого ГЕНЕРАЛА СБУ ///ЧІНАЗЕС\\\ ДЯКУЮ ЗА ПЕРЕГЛЯД!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1705668629987.png
    1705668646331.png
    1705668653505.png
  5. Дата походження: 19.01.2023 - 13.39.51

Джонні💯💯

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
114
Реакції
59
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Арсен Малик
  2. Особистий нікнейм: Владюша Кнайт
  3. Суть скарги: Цей не до адмін спочатку замутив потім перевидав покарання\ Але я вважаю що це покарання мені видано без перевірки правил тому що я написав " Юрій Малюк **************************** " тому що діє свобода слова та я можу виражати свої думки без ображання особи\\\ Я стверджую що я хотів перевірити чи отримаю я мут але перед цим зайшов в GOOGLE та переглянув чи **************************** являється образою та чи цим словом я можу когось образити\\\ Було написано "НІ" слово **************************** не є матом "Как правильно пишут многие, исходно слово "****************************" - это просто собака-самка, так же как и "кобель" - собака-самец." "**************************** — самка семейства псовых " Так я вважаю що Юрій Малюк саме людина яку можна так назвати))) Юра сорян але ти впав в моїх очах//// Також підозрюю що цей мут був виданий адмінімстатором через "любов" до свого минулого ГЕНЕРАЛА СБУ ///ЧІНАЗЕС\\\ ДЯКУЮ ЗА ПЕРЕГЛЯД!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 172041Переглянути вкладення 172042Переглянути вкладення 172043
  5. Дата походження: 19.01.2023 - 13.39.51
але це мат тому ти порушив

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю.
Адміністратор видав покарання вірно.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі