Розглянуто Арсен Малик \\\ Геніально відкинув мене в бан за оск адм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Арсен Малик
  2. Особистий нікнейм: Владюша Кнайт
  3. Суть скарги: Адмін завжди когось мутить за то шо його оскають, не раз вже було шо на контах ітд йому хтось сказав шо він (( не хороша людина)) він їм давав мут. Була ситуація шо один тіп написав рекламу в чат " Віктор Чорний " спустя пару минут Малик його замутив і я написав коли про нього згадав шо вчора хотів йому написати : "Малик ти спочатку плачеш шо тебе оскають і потім по кд всіх хто рядом стоїть в мут відкидуєш clown" Цей ....... знов образився на мене та видав бан ) я згоден з мутом, але якого ..... тут бан \\\ В мене нема доказів того шо я писав в віп попрошу запросити то в "адміна" А також попрошу з ним провести якусь бесіду на тему його компетентності так як ніхто з адмінів не дав мені (мут - бан) Хоча в мережі був Мураш ітд. ніхто не дав мут а цей одразу бан за слово clown ну камон який бан \\\ Ну він реально ...... \\\ЧІНАЗЕС\\\ 3 дні батл пасу просрав через нього \\\ Якшо бан був виданий помилково то це просто пздц я не знаю тоді шо вам сказати !!! Дякую за увагу !!!
  4. Доказ видачі покар ання (скріншот/відео):
    1706282105579.png
  5. Дата походження: 26.01.2024

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Термін покарання зменшено на мут 120 хв.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі