- Реєстрування
- 11 Бер 2024
- Дописи
- 622
- Реакції
- 630
- Бали
- 113
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Артемко Кривбас Юрійович
Стать: Чоловіча
Мати - Олена Кривбас Олександрівна
Батько - Андрій Кривбас Юрійович
Зріст та вага: 182см, 82 кг
Дата народження:27.04.2000
вік: 24 роки
Місце народження: М.Дніпро
Національність: Українець
Місце проживання: М.Дніпро
Захоплення:Спорт, Музика, Комп'ютерні ігри
Сімейний стан:Не одружений
Статура:Спортивна
Колір очей:Голубий
Зачіска:Кроп
Відмітні знаки:Шрам на руці
Олена Кривбас-це працьовита жінка яка працювала вчителем в школі Міста Дніпра,вона добре навчала дітей для майбутнього розвитку
Андрій Кривбас- Це працьовитий Батько який робив як найраще для сім'ї, він захищав і надалі продовжує захищати країну в Збройних Силах України забезпечуючи країну небезпекою
Артемко Кривбас народився у місті Дніпро, в 4 годин вечора, батькі цьому дуже раділи! Вони забезпечували мене всіма моїми потребами, також коли я захотів котика, батькі одразу сказали Добре! Після чого в мене з'явився котик, назвав я його "Альс" , я ухажував за ним, батькі мені допомагали. Після того як я трішки підріс, батьки мене відправили в детский садочок, там я познайомився з, Ігорем, ми стали кращі друзі. Після детского садку, Ігор та Артемко пішли на новий етап розвитку в школу, Ігору та Артемку там сподобалось. В класі були дівчини, Анна та Мілана, вони сподобались хлопцям, хлопці думали про них.
Артемко та Ігор перейшли в 7 клас, вони набрали велику компанію друзів, які гуляли після школи мешкаючи по місту Дніпро. На наступний день Ігор та Артемко сиділи на уроці, в клас зайшли дівчата, Анна та Мілана, і ось на перемені Артемко підійшов до Мілани і сказав що "Ти мені подобаєшся,давай зустрічатись" нащо Мілана відповіла Так! Я Згодна. І вони гуляли кожен день після урокі. Артемко захотів пійти на футбол, тому він сказав батькам, запиши мене будь ласка на баскетбол! Батьки чудово відреагували та подзвонили для запису на футбол. На баскетбол Артемко знайшов багато друзів. Спустя багато часу Артемко поступив у воєнний ліцей, так як Артемко дуже хотів стати воєнним
Артемко вивчився на воєнний ліцей та підписав контракт в воєнкоматі,він зібрав речі, попрощався з батьками, та Анной,сів в автобус і уїхав на військову частину. Пройшло багато часу, Артемко дослужився до звання "капітан" , і ось після двох з половиною років Артемко мав уходить з армії, він попрощався зі всіма воєнними ,сів в автобус і уїхав додому. Пройшло десь 4 години, Артемко приїхав додому, Батьки дуже раділи цьому! Дали йому поїсти,попити, питали як справи, Артемко радісно відповів на всі питання! Артемко подзвонив Анні, сказав "Я приїхав! Можливо погуляєм?" На що вона радісна відповіла Так! Вони зустрілись в парку посередини міста Дніпро, пішли мешкати по місту Дніпро. Пройшло десь 3-4 години,вони попрощалися та пішли по домам. На наступний день Артемко прокинувся о десятій ранку, позавтракав, одягнувся, та пішов на вулицю шукати роботу, після чого Артемко знайшов роботу "офіціант в кафе", він подзвонив та йому назначили співбесіду на 12 годин ранку, Артемко прийшов в кафе, і ось почалася співбесіда. Пройшла 1 година, Артемко успішно пройшов, і почав працювати в кафе офіціантом. Пройшло багато часу. Артемко купив собі квартиру та почав жити там зі своєю дівчиною. Спустя 3 місяці він купив собі машину ,та вони проживали спокійним життям.
Стать: Чоловіча
Мати - Олена Кривбас Олександрівна
Батько - Андрій Кривбас Юрійович
Зріст та вага: 182см, 82 кг
Дата народження:27.04.2000
вік: 24 роки
Місце народження: М.Дніпро
Національність: Українець
Місце проживання: М.Дніпро
Захоплення:Спорт, Музика, Комп'ютерні ігри
Сімейний стан:Не одружений
Статура:Спортивна
Колір очей:Голубий
Зачіска:Кроп
Відмітні знаки:Шрам на руці
Батьки
Олена Кривбас-це працьовита жінка яка працювала вчителем в школі Міста Дніпра,вона добре навчала дітей для майбутнього розвитку Андрій Кривбас- Це працьовитий Батько який робив як найраще для сім'ї, він захищав і надалі продовжує захищати країну в Збройних Силах України забезпечуючи країну небезпекою