Відмовлено Артемчик Рево | 04

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
1. Сервер у діскорді:04
2. Нікнейм теха: Артемчик Рево
3. Особистий нікнейм (Discord): p.s_oleksandrov1ch
4. Суть скарги: Пам'ятаєте як я подав скаргу на Танюшку Роуз? в ось цій скарзі ---> тут так ось відповів на моє повідомлення те що я Танюшку Роуз закину на форум.... з такими промовами "Отримуєте варн." я запитую причину він відповідає "Я вам не маю нічого пояснювати дякую за розуміння" так це що розуміється те що я отримав варн просто так по його неприязності до мене? Просто я щас не бачив те що заборонено заливати скаргу на модерів Discord. Шановні сенйори що за дітей ви понабирали на модерація алооо? Зробіть щось.
5. Доказ: (скриншот/відео):тут
6. Дата походження:
29.12.2023

Тая Лайтова

𝓛𝓲𝓭𝓮𝓻 𝓥𝓞𝓛𝓚𝓞𝓥
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
530
Реакції
403
Бали
123
Вітаю!
По перше, модератори дійсно не забовязані пояснювати та відчитуватися Вам за свою роботу, вони підтримують порядок на сервері та видають покарання відповідно нормативам правил серверу, які є загально доступні, та Ви самі маєте розуміти що саме порушуєте. Але в цих правилах вказані не всі аспекти за якими ми працюємо та не всі перелічені ситуації за які є покарання, є ще наближені, схожі до наданих правил та відносні до них. Покарання видається на розсуд модераторів задля підтримання порядку на сервері.

Модератор Артемчик Рево, виконуючи свою роботу, надав Вам усне попередження що по іншому називається варном.
Не раджу провокувати модераторів, інакше наступного разу можете отримати покарання як за провокацію так і за ігнорування попереджень модераторів.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі