Розглянуто Артемій Слідченко | СБУ Нонрп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
1. Нікнейм гравця: Артемій Слідченко
2. Особистий нікнейм: Пауло Лоуренс
3. Суть скарги: стояв на бу, людина попросила проїхатись на машині, перед тим я вбив гравця з ворожого клану та він подав на мене в розшук, так вот, я дав руль людині, бо попросила проїхатись, так далі СБУ зразу почали наводити тайзер та казали, що я в орієнтувані, навіть не попросивши документи... мене одним словом таке вже за***ло, чому така херня завжди з госніками? Ще й як вийшов з машини дісталась зброя.., так він мені про це в відділку нагадує, і що? я по рп дістав зброю? Ні. Зброя сама дісталась коли виходив з машини, аб я нечайно крутанув колесо, але це не значить що у мене зброя в руках... Короче, потребую витягти мене з тюрми, але не думаю, що ви її зразу переглянете, тому потребую конфіскацію через таких "крутих сбушників" в виді 250 тисяч, так як за такий час я б легко на викраденні авто заробив таку суму. А такому сбушнику видати безперечно догану + кпз за нонрп. Також так як він казав, що по лиці орієнтування - це повний брєд, так як машина повністю затонована.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення: 11.01.2023
6. Тайм-код: все відео

Останнє редагування:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець! Беру Вашу скаргу на розгляд та переношу у відповідний розділ.

Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
31
Реакції
17
Бали
18
Проведено оперативно розшукові заходи за участю контрагента, який був обізнаний в особі і який провів "Внідрення" перевірив особу, повідомив місце та ми змогли реалізувати встановлення місцезнаходження, затримання (можливо озброєної особи) оскільки розшук за ст 1.1 (вбивство). До даного клану також виникає багато питань та багато ЖБ вже залито на форум оскільки від них йде застосування зброї без відігрування по РП через що нам неможливо зреагувати раніше та передбачити це. Якби ви почали стрілляти одрази без РП ви б потім мені сказали що відіграли РП в машині та я не чув. Тому було прийняте вищезазначене рішення.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Розглянувши скаргу можу сказати наступне:
1. За зброю Вам статтю ніхто не повісив, а тільки запитали за неї;
2. В СБУ дійно є орієнтування, але по ним не було прописано правил, як по ним працювати, це я виправив розписав правила в відповідному розділі;
3. В даному відео не бачу порушень, так, як правила не були розписані;
4. З лідером буде проведена бесіда та наступного разу він отримає покарання, якщо не буде, скрін доказу орієнтування.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі