Розглянуто Артемій Херсонець/ Оскарження вердикту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр.10

Поважний гравець
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
382
Реакції
118
Бали
403
1. Ваш нікнейм: Олександр Рейвел
2. Нікнейм адміністратора: Артемій Херсонець
3. Суть скарги: Я подав скаргу на людину яка вбила мене в ZZ. Через що я дуже розсердився і почав некультурно висловлюватися і скаргу передали на розгляд до скарг на Державну. Орг. Проте я не згідний з рішенням слідкуючого так як після смерті я вже в мікрофон не говорив а говорив сам до себе. Це навіть тупо з моєї сторони було б подавати скаргу де ти ще більше получиш ніж та людина на яку ти подавав. Я згідний з тим що під час стрільби по мені я почав некультурно висловлюватись з цими словами я згідний і готовий понести покарання, проте вже після смерті в так званому ноці я вже говорив сам до себе і за те покарання я вважаю не маю нести так як і в мене і в слідкуючих немає достатньо доказів аби стверджувати що я ті слова сказав в мікрофон і що інші гравці це чули. Якщо буде достатньо доказів щоб стверджувати що я говорив це в мікрофон то я також готовий понести покарання за свій вчинок.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скріншот вердикту слідкуючого, відео з моєї скарги, сама скарга
5. Дата порушення: 19.08.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,187
Реакції
600
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
Оскільки неможливо встановити факт розмови в ноці, без додаткивих доказів, адміністратор видасть компенсацію за це покарання.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі