Схвалено Артеміо Шевченко/Rp Біо на Лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
9
Реакції
5
Бали
13
Артеміо народився в Італії о 1991 році 1 серпня 12:37 народився саме він з цими словами "Congratulazioni Hai un maschio!"Батько був справжній українець його звали Юрій Шевченко, а Мати була корінна Італьянка Марго Флійонсе.Він ріс ,та батьки прийняли рішення переїхати до України, до Столиці Адже Батько був Бізнесменом та мав купу заправок розкиданих по Україні. Жили вони не бідно.Артеміо Був іноді незграбним іноді наївним але тримався ,і ось цей момент йому виповнилось 18 років, та прийшов момент істини ,куди хоче поступити наш Артеміо.
1721846098720.png
І ось він промовив мамо тато я хочу допомагати людям, та Вирішив я буду поступати ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БЕЗПЕКУ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ.Батьки були не дуже раді але стримались, та погодили сину .З успіхом він отримав червоний диплом адже він добре вчився ,не прогулював лекції та був стриманий та компетентний, вмів комунікувати з людьми
І ось він закінчив Універ та пішов працювати у НПУ
1721846942292.png
на перше звання .Він гарно працював виконував свою роботу та ніколи не помилявся, комінікував з керівництвом та ніколи його не підставляв керівництво. Підвищився до Ст.Лейтенанта та пішов по ЗВБ. Потім він вирішив йти на курси адвоката Відвчився на них та пішов працювати в ВРУ
1721846988048.png
.Він також виконував свою роботу та під час цього знайшов собі вірного товариша .Наш Герой став на Народного депутата та виконував свої обов*язки, потім він звільнився, але керівництво не хотіло відпускати такого цінного працівника, але він все таки пішов по ЗВБ. І нарешті він захотів піти у ДКВС
1721847015563.png
.Він товаришував зі складом та став на ПідПолковника, гарно виконуючи свою роботу зрозумів що ПідПолковник це дуже легко та попросив у начальства перевод до ЗСУ ,
1721847038036.png
вони згодили його та Артеміо Почав відавати Борг Батьківщині, але нажаль отримав травму контузія ,але медики швидко відреставували нашого героя .Та його зробили непридатним але він не здавався та пішов до СБУ.
1721847061004.png
Там його дуже любили за його анекдоти ,працю ,звіти він був дуже гарним працівником але врешт все змінилось .Він звільнився З СБУ до ДСНС
1721847084312.png
та пішов по сеціальності. Йому настільки сподобалось допомагати людям, що він там досі працює.
Батько хотів передати йому всі бізнеси але Артеміо Гордо ,сказав я доб'юсь всього сам батьку, залиште все собі я буду працювати нашій батьківщині я наровся в Італії але Помру я Тут!

Останнє редагування:

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Поставте розділові знаки коми, крапки та зробіть текст красивішим
Маєте 12 годин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі