Нiколаєв Станiслав
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 20 Січ 2024
- Дописи
- 55
- Реакції
- 58
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Артем Абрикосов.
- Особистий нікнейм: Станiслав Нiколаєв.
- Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністрація. 13.08.2025 під час охорони ВЧ я став свідком низки серйозних порушень, скоєних високопоставленими особами, серед яких — два підполковники елітної фракції СБУ. Підполковники — це люди, які мають показувати приклад іншим і мають повноваження керувати фракцією. Це не новачки, а гравці, які провели у грі та фракції чимало часу, отримали військовий квиток, вступили до СБУ та успішно пройшли співбесіду. Тобто, це гравці з досить високим рівнем, які свідомо обійняли такі відповідальні посади.. (деталі та точні таймкоди зазначені в моїй скарзі). Як такi люди в цiлкому обiймають такi високi посади? Попри це, ми спостерігаємо з їхнього боку масові порушення. На мою думку, подібне є абсолютно неприпустимим. Я подав офіційну скаргу на форум, однак розглянувший її слідкуючий СБУ Артем Абрикосов проігнорував наведені факти порушень, обмежившись заявою про проведення бесiди, яка не дасть результату. На мою думку, така реакція є проявом упередженого ставлення та блату.
Я прошу адміністрацію уважно розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів щодо слiдкуючого СБУ, та переглянути скаргу. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга / Блат
- Дата походження: 14.08.2025