Розглянуто Артем Андерсон/Не знання правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Артем Андерсон
2.Хірокі Такізав
3. Я підїхав до епіцентру забрати машину, побачив гравці стоять дмляться вирішив підїхати мені здмили машину, я написав в чаті "ти шо дур@к" "шо ти робиш геній" після чого мені дали мут на 120 хв тим самим 2 години, після чого я написав данноу адміністратору в лс в діскорді, він сказав що порушення було біля Нпу Києва, де мені дали штраф а по приколу підїхав пожартувати і написав "Убежище руки би пообривав" після чого тіп юзає адмін мод врубає червоний нік тим самим вникає в рп процес, я собі спокійно поїхав думав що адмін за мною наблюдає і хоче відкинути, після чого я приїхав на епік забрати іншу машину і побачив тіпів які дмились і підїхав. Але якщо він був поліцейським він би мав мене затримати за образу поліцейського а він просто встав і каже ну добре удачі. По-перше так можливо і образа була ну це залежно в якому сенсі прийняти слово убежище. Но адмін який там стояв попросив на скільки я розумію відкинути мене іншого адміна щоб той не втручався в рп процес хча він вже це зробив коли юзнув червоний нік. Наприклад навіть візьмем ситуацію якщо б адмін не зробив червоний нік по суті і по правді в реальному житті тебе б мали затримати а не просто стояти казати добре давай удачі візьмем наприклад ситуацію якщо б він не був адміном вважаємо що адмін чув цю образу після чого поліцейський розумним образом мав би мене затримати попросити паспорт, чи він думає якщо він адмін то навіщо йому цього якщо він може відкинути?
4. Порушення адміністратора -
Момент відкидання -

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
225
Реакції
176
Бали
88
Вітаю, шановний гравець, вам мут було видано помилково.

Вам було його знято та також виплачено компенсацію від мене.
Приношу вибачення за незручності.

Очікуйте вердикту від ГА/ЗГА.

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести насупний вердикт:
Як написав адміністратор вище, Вам було знято покарання та виплачено компенсацію
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі