Владислав Зерновий
Активний
- Реєстрування
- 7 Сер 2022
- Дописи
- 91
- Реакції
- 195
- Бали
- 66
- Вік
- 23
- Нікнейм адміністратора: Артем Блащина
- Особистий нікнейм: Владислав Зерновий [6022]
- Суть скарги: маю до пана Артема деякі непорозуміння що до рішення з приводу наступної скарги: *тик*
По-перше, маю не порозуміння з приводу того, чому учасник клану DEVILS, а саме [141270], не отримав те саме покарання, яке отримав [113755]. З відповіді адміністратора, далі цитата: "З кланом DEVILS у Вас війна.", я зрозумів, що згідно "нових" правил, дозволено вбивати членів ворожих кланів в зеленій зоні, якщо на то є системна можливість, як наприклад: Вхід біля ЦР, Епіцентр, вхід до бункеру і т.д.
По-друге, згідно актуальної карти зелених зон на 02.12.24, чітко видно, що моя Аптека, знаходиться на території зеленої зони поміж Церквою м.Київ та роботою GLOVO. За що в принципі, пан Артем в курсі, так як члена клана Murr-family він покарав за "DM in GZ".
Та по-третє, згідно "Правил кланових війн" нашого 01-го серверу, в пункті 10, далі цитата: "Дозволено проводити війну кланів біля АЗС, СТО, але якщо ви нанесете шкоду гравцю без організації, то будете покарані за DM GZ." - я не бачу дозвіл на війну кланів біля такого бізнесу як "Аптека", та тим паче, про мою аптеку, яка знаходиться в межах зеленої зони. Перерозглядайте правила або карайте, як маєте карати.
Вимушений давити по цим правилам, бо під`їзжати до мене, або до мого товариша на наступний день та розповідати, як ми в зеленій зоні "падаємо" 4 в 2, у той час, коли я слідкую за бізнесом, і він про це прекрасно знає, і знає про те, що бізнес знаходиться в зеленій зоні - то про моральність його вчинку мовчу. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
- Дата походження: 01.12.24