Відмовлено Артем Буняк | Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Буняк

Шановний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
44
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм: Артем Бунчк
  3. Суть скарги: Даний адміністратор втрутився в RP-процес, коли ми з іншим гравцем відіграли RP-затримання, відвели його до лісу та здійснювали з ним дії відповідно до правил сервера. Адміністрація не повинна втручатися в RP-процес. Це питання має вирішувати лише поліція, якщо вона відкриє кримінальну справу тощо.
    Коли Ткач прилетів до нас і сказав: “Зараз зніму,” я вибачився. Він відповів, що буде догана. Я сказав: “Добре,” та поїхав за кусачками. Адміністратор не надав жодного попередження про те, що ми його викрали чи щось подібне, а одразу сказав про догану. Ми завершили процес, і всі наші дії відповідали RP.
    Він одразу зняв з посади та заблокував на 31 день не давши попередження і нічого. Я важаю це дуже велике покарання за те що я зробив
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 03.02.25

Останнє редагування:

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,телепортуючись до вас,вам було задано запитання: що ви робите? Надалі ви сказали,що викрали гравця,який неадекватно виражався в вашу сторону,але слідкуючи за всією ситуацією,ви зі своїм другом масово порушували правила проекту,тож почнемо:
4.15. Вчинення викрадення гравцями, які не перебувають у кримінальному угрупуванні. | Деморган 40 хвилин;
4.18. Відігрування будь-яких дій на свою користь та/або ігнорування відігравань інших гравців. | Деморган 30 хвилин;
4.20. Викрадення гравця(-ів), які не досягли 10 ігрового рівня. | Деморган 45 хвилин;
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин;
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн;
Тобто воно все перевищувало 180,тому ваш друг отримав варн,перейдемо далі: Я вам сказав,що ви будете зняті з посади на що ви почали вибачатись (за догану ми нічого не говорили). Підсумовуючи всю ситуацію та обговорено з головною адміністрацією ті дії,які ви виконували з гравцем Даня Бирба є неналежними для ком`юніті Ukraine GTA,тому й вам було видано блокування та зняття з посади заступника.
Перейдемо далі: ви в скарзі стверджуєте,що ви все робили по рп,але переглядаючи всю ситуацію,яка виникла ви виконували аморальні дії та принижували гравця (цькували його) сексизмом. Тому підсумовуючи всю ситуацію: На мою думку покарання видано доцільно.
Очікуйте рішення
ГА/ЗГА.
| На розгляді |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі