Відмовлено Артем Вард / Бан за чити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Білорецький

Новий гравець
Реєстрування
24 Чер 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Вард (by Gudymenko)
  2. Особистий нікнейм: Максим Білорецький
  3. Суть скарги: Зайшов я на сервер (новачок), пограв десь 1,5-2 години виконуючи квести. Дійшов до квесту водійський прав на автобус, здав теорію, сів на практику.
    Під час практики вдарився злегка у конус та якимось чином спочатку помер, потім мене відреспавнило у автошколі (внутрішній двір), але я провалився під мапу разом з автобусом, став писати репорт, але невстиг, бо переспавнився якимось чином на вокзалі (ну і вирівшив не писати репорт, бо нащо), почав бігати, і через пару секунд мене відреспавнило знову у автошколу біля автобусу для практики. (можливо це був якийсь баг, бо я вперше на проєкті)

Готовий пройти перевірку на чити, бо їх не маю.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 24.06.2024

Вкладення

• photo_2024-06-24_18-31-35.jpg
    photo_2024-06-24_18-31-35.jpg
    445.1 Кб · Перегляди: 56

Максим Білорецький

Новий гравець
Реєстрування
24 Чер 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Доповнення
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Вард (by Gudymenko)
  2. Особистий нікнейм: Максим Білорецький
  3. Суть скарги: Зайшов я на сервер (новачок), пограв десь 1,5-2 години виконуючи квести. Дійшов до квесту водійський прав на автобус, здав теорію, сів на практику.
    Під час практики вдарився злегка у конус та якимось чином спочатку помер, потім мене відреспавнило у автошколі (внутрішній двір), але я провалився під мапу разом з автобусом, став писати репорт, але невстиг, бо переспавнився якимось чином на вокзалі (ну і вирівшив не писати репорт, бо нащо), почав бігати, і через пару секунд мене відреспавнило знову у автошколу біля автобусу для практики. (можливо це був якийсь баг, бо я вперше на проєкті)

Готовий пройти перевірку на чити, бо їх не маю.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 24.06.2024
Доповнення:

Коли знов став проходити практику на автобусі, виїхав на дорогу, і зловив бан до 2040 року

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі