Відмовлено Артем Вівдіч Nonrp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

давид меншdv

Новий гравець
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
1.Артем Вівдіч
2.Давид Меншов
3.Я стояв Афк потім до мене підійшов Артем і виписав два штрафа та 1 розшук
4.https://www.youtube.com/watch?v=OX_fR7aOiVs&pp=ygUX0JTQsNCy0LjQtCDQnNC10L3RiNC-0LI%3D
5.08.06.2024

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
16
Реакції
6
Бали
11
1.Артем Вівдіч
2.Давид Меншов
3.Я стояв Афк потім до мене підійшов Артем і виписав два штрафа та 1 розшук
4.https://www.youtube.com/watch?v=OX_fR7aOiVs&pp=ygUX0JTQsNCy0LjQtCDQnNC10L3RiNC-0LI%3D
5.08.06.2024
Чого ви відео обрізали там де ви у ГУНП Нехотіли покидати червону зону коли я затримав людину та хотів посадить у КПЗ ти до мене ліз я тебе по случайносте посадив я тобі 5-6 попередження зробив потукав у вікно відкрийте вікно а штаф я вам не виписував

Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
16
Реакції
6
Бали
11
Чого ви відео обрізали там де ви у ГУНП Нехотіли покидати червону зону коли я затримав людину та хотів посадить у КПЗ ти до мене ліз я тебе по случайносте посадив я тобі 5-6 попередження зробив потукав у вікно відкрийте вікно а штаф я вам не виписував
+ 3-4 рази говорив покиньте червону зону ти мене щей послав но я не звернув на це увагу

давид меншdv

Новий гравець
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
про що и пане я вас не розуміжю

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю, я лідер НПУ Дніпра
На сам перед хочу зауважити що ваше відео є обрізаним, єдине що я бачу як лідер свого співробітника це те як ви на нього кричите і поводите себе неадекватно, криком намагаючись добитися своєї правоти, також хочу зауважити що стояти біля узбіччя афк без аварійки є порушенням, за що мій співробітник міг вас зупинити, а те що ви стояли афк і не чули не є причиною вас відпускати. Як сказав мій співробітник затримано вас було за порушення адміністративного Кодексу, а саме непідкорення, таких як ви я зустрічав немало, за провокацію держ структур є також покарання, не раджу вам це порушувати. Тому я повністю на стороні свого співробітника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі