Схвалено Артем Вісконті // Грубі та масові порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Сер 2024
Дописи
2
Реакції
5
Бали
6
Нікнейм гравця: Артем Вісконті
Особистий нікнейм: Дашка Катаро
Суть скарги: Дорога адміністрації, іноді мені здається, що в рядах СБУ є оборотні в погонах і нажаль я зустріла одно з таких. З його сторони я помітила дуже багато порушень статуту, що є не припустимим для співробітника правоохоронних органів, якщо він зі мною так ставився, то мені навіть страшно уявити, як він себе породить з іншими громадянами. На мою думку, ця особа не повинна бути в ряді СБУ, а догана це буде малою мірою наказання, тому я би на місці людей старших по званню звільнила би, щоб у фракції не було повторних випадків
Докази (скріншот/відео):тут

Тайм коди

1) 00:04 - Погрози в чаті видаванням статей без підстави на це

2) 00:05 - Порушення статуту, а саме не представився та не пред'явив документ підтверджуючи особу в правоохоронних органах

3) 00:30 - Порушення статуту, не прочитав Міранду

4) 00:37 - Порушення ПДР, їзда з затриманим без сигнально-пробдискових маячків, виїзд на зустрічну смугу, створивши аварійну ситуацію

5) 00:47 - Порушення статуту, а саме присутня постороння особа в службовому автомобілі, окрім співробітника та затриманого

6) 01:40 - Багоюз, а саме ведення вогню с закритими вікнами та с водійського сидіння

7) 03:42 - Порушення статуту, а саме видача статей без підстави та без паспорту

8) 05:19 - Порушення статуту, а саме видача статей без підстави та без паспорту (повторно)
Дата порушення: 24.09.204

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі