Відмовлено Артем Гречко 49422 / Не законна перевірка документів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Ратушний

Активний
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
48
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: Артем Гречко 49422
  2. Особистий нікнейм: Влад Ратушний
  3. Суть скарги: Їхав я з людиною яку добавив в клан, пояснював їй де все знаходиться а саме лабораторія де збирати петру, значіть повертаємося ми обратно в м.Київ проїхали міст та нас зупиняє поліція міста Дніпра а саме генерал Артем Гречко, ви можливо запитаєте що б я надав відео до моменту зупинення і ви скажете що можливо я порушив ПДР але це не так, та я не екстрасенс що б пред-угадувати коли мене зупинять і те що мені точно треба увімкнути фрапс, запитуючі в поліції вони мені постійно торочать надайте паспорт згідно закону Про національну поліцію статі 15, але там немає пункту який прописує що дозволено перевіряти документи людей просто без причини.
    Потім я запитував що я такого зробив що у вас така підозра. Він мені відповідає "я не повинен вам казати надайте ваші документи"
    Потім я багато разів запитував про моє порушення і в один момент він каже "Особисто ви нічого не зробили".
    А це значіть те що він перевіряв мене не законно.
    Тепер поясню чому я надавав всі документи що він просив, якщо я б цього не зробив то прощався я зі своєю петрушко 500 шт та зі зброєю.
    Далі я просив адвоката, ніхто не надав мені вони все що казали це надавайте документи.
    Далі він сказав що ні би як підозріла їзда. Але я запитував в чому саме заключається такі підозри не було відповіді НАЖАЛЬ!
    Нажаль всі мої вимоги навіть не розглядалися ними, просто ігнорування.
    "Підозріла їзда" як він навіть сказав як навіть нічого не поруш а це значіть що ні в які пункти я не входжу.
    Далі відео йде 4:59.
    Ви скажете потрібні тайм-коди але 4:59 це той час який він порушував з початку та й до кінця. Але я все таки надам тайм-коди.
    тайм-код 00:01-3:39 це період порушення весь
    Тайм-код 01:05-01:36 це період де я питався попросити адвоката, що б адвокат мені допоміг, але мені відмовлено.
    Тайм-код 03:19-03:39 це період де він каже що особисто я нічого не порушив!!!!!!

4. Стаття 15. Перевірка документів
    1) Поліцейський має право вимагати в особи пред’явлення нею документів, а саме паспорту, якщо:
    - Людина порушує громадський порядок.
    - Людина порушує правила дорожнього руху.
    - Людина підозрюється у вчиненні адміністративного або кримінального правопорушення.
    - Людина схожа на особу, яка перебуває в орієнтуванні.
    - Людина перебуває на території чи об’єкті спеціального режиму.
    - Людина має зброю або боєприпаси.
    - Людина керує автомобілем, який перебуває в орієнтуванні.
    - Людина перетинає блок-пости.
    - Людина здійснила виклик працівників поліції через спец-лінію 102.
    - На людину надійшов виклик через спец-лінію 102.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  6. Дата походження 15.09.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі