Розглянуто Артем Дарк не згідний з доганою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фома Білий

Новий гравець
Реєстрування
15 Гру 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Артем Дарк
Особистий нікнейм: Фома Білий
Суть скарги: Їхали з напарником в патрулюванні та в напарника(Напарник Незнайомець на жаль нік не знаю) вийшов виліт абож виключили світло мені (невідомо) Оскільки патрульний автомобіль брав напарник він пропав та я залишився сам надорозі без ТЗ. Я біг до НПУ аби взяти автомобіль та найти собі напарника аби продовжити патрулювання, але мене підібрав далекобійник та хотів підвезти але в нього закінчився бензин! До мене телепортувався слідкуючий за НПУ К Артем Дарк та запитав що я тут роблю - ну я надав всі пояснення як все сталось чому я тут сам і по формі(Зверху все описано) На що слідкуючий задав питання чи є фіксація цього? В неме не пишеться кіно я включаю фрапс виключно тоді коли йде переслідування або якесь певне порушення від гравців(мене нічого не зобовязовує знімати все 24/7 оскільки це впливає на фпс та комфортну гру) Адміністратор сказав що видає мені догану! Але по якій саме причині не пояснив. Також наскільки мені відомо що адміністратор немає права видавати догану оскільки це є рп процес(будем так це називати) Адміністратор повинен передати порушення лідеру та лідер вже повинен видавати догану і т.д Але адміністратор видав власноруч то як це можна назвати? Перевищення службових повноважень? Але є фактичне втручання в РП Також наскільки я зрозумів догана за те що напарник вилетів і мене підвозили(Круто егеш) Прошу розібратись в даній ситуації та видати покарання адміністратору за халатність!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 12.11.24 (змінено)

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, з адміністратором була проведена бесіда.
Якщо не згодні з доганою можете оскаржити у лідера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі