Розглянуто Артем Косик, блат/ Для Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Мэйсон✨

КА 03 | Cхідна Україна
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
535
Реакції
200
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Косик
  2. Особистий нікнейм: Паша Котик
  3. Суть скарги: Вітаю, у нас в діскорді виникла суперечка з гравцем Эрон Крутов після чого він пп почав мене провоковути та ображати, після його слів я не витримав та згадав його батьків у негативному контексті( дуже сильно прошу вибачення за це). Через день я бачу що адміністратор Артем Косик заблокував мене без скарги на форумі що суперечить суперечить правилам видачі покарань, коли я йому повідомив про це через 25 хвилин скарга була подана на форум( в мене є підозри щодо блату зі сторони адміністратора), Через 20 хвилин після подачі скарги адміністратор знову мене заблокував по скарзі яку розглядав інший адміністратор без by та перевидачі. Прошу покарати данного адміністратора та скоротити мені строк бану тому, що я усвідомив свою помилку та обіцяю що надалі таке не повториться.
    У пункті за який мене заблокували вказано наступне: 7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації / гравцям поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях, тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан. Я вважаю що батьки гравця ніяким боком не відносяться до гри
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 2 скарга бан Переписка з Артемом
  5. Дата походження: 05.10.2024

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

По-перше, важливо зазначити, що будь-які образи та провокації в грі, навіть якщо вони спрямовані на вас, не виправдовують негативну поведінку у відповідь. Ви самі визнали свою помилку, і це позитивний крок. Однак правила гри передбачають відповідальність за такі дії, незалежно від того, хто їх спровокував.

Щодо вашого питання стосовно адміністратора Артема Косика. Видача покарань, у тому числі банів, регулюється внутрішніми правилами сервера. Якщо у вас є конкретні докази порушення з його боку, такі як "блат" або неправомірні дії, просимо надати їх в новій поданій скарзі, з адміністратором буде видане покарання на рахунок видачі покарання без скарги, також проведена бесіда видачі покарання без by.

Враховуючи ваше визнання провини і обіцянку не повторювати подібних дій у майбутньому, ми можемо скоротити блокування до 7 діб, але щоб в майбутньому не було таких подібних ситуацій.

Гарної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі