Олег Віслоушкін
Шановний гравець
- Реєстрування
- 20 Лют 2025
- Дописи
- 75
- Реакції
- 37
- Бали
- 117
- Вік
- 23
1. Артем Косой 249111, Влад Котофей 244435, Кирил Невидимка 244436
2. Олег Віслоушкін 205739
3. ТЮБИКИ
4. Оскільки відео триває більше 2ох хвилин, вказую порушення кожного порушника з таймкодами:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 00:24
Згідно примітки до 6.2.1, а саме ''У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони.'', я почав захищатися за допомогою зброї.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. Тайм код: 00:40
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. Тайм код: 00:40
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 01:10 вбито, 01:42 повернувся.
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 00:48
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. Тайм код: 00:53
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. Тайм код: 00:53
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 01:30 вбито, 02:29 повернувся.
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 01:08
6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн. Тайм код: 01:10 (вбив Артема Косого)
Потім почалися порушення, які стосуються одразу всіх:
02:30 Артем Косой бере мене в стяжки та вилучає 5одиниць М4, потім ще 3од., 17732грн та 5одиниць важкої броні, чим порушують правила неоф.організацій, а саме:
3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин (Варто перевірити)
3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.6. Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). | Деморган 60-120 хвилин
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
Хочу зауважити, що використана мною аптечка о 2:26 не є порушенням, оскільки хлопці ''Вибачилися'', через що я рахував, що бій закінчено, а отже укриття для використання шукати було не потрібно.
5. Тиць
6. 15.09.2026
2. Олег Віслоушкін 205739
3. ТЮБИКИ
4. Оскільки відео триває більше 2ох хвилин, вказую порушення кожного порушника з таймкодами:
Артем Косой 249111:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин. (Знав що в мене є зброя, оскільки я її дістав перед нападом, але свідомо вступив в рукопашний бій). Тайм код: 00:246.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 00:24
Згідно примітки до 6.2.1, а саме ''У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони.'', я почав захищатися за допомогою зброї.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. Тайм код: 00:40
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. Тайм код: 00:40
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 01:10 вбито, 01:42 повернувся.
Влад Котофей 244435:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин (Знав що в мене є зброя, але свідомо вступив в рукопашний бій). Тайм код: 00:486.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 00:48
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. Тайм код: 00:53
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. Тайм код: 00:53
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 01:30 вбито, 02:29 повернувся.
Кирил Невидимка 244436:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин (Знав що в мене є зброя, але свідомо вступив в рукопашний бій). Тайм код: 01:086.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн. Тайм код: 01:08
6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн. Тайм код: 01:10 (вбив Артема Косого)
Потім почалися порушення, які стосуються одразу всіх:
02:30 Артем Косой бере мене в стяжки та вилучає 5одиниць М4, потім ще 3од., 17732грн та 5одиниць важкої броні, чим порушують правила неоф.організацій, а саме:
3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин (Варто перевірити)
3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.6. Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). | Деморган 60-120 хвилин
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
Хочу зауважити, що використана мною аптечка о 2:26 не є порушенням, оскільки хлопці ''Вибачилися'', через що я рахував, що бій закінчено, а отже укриття для використання шукати було не потрібно.
5. Тиць
6. 15.09.2026
Останнє редагування: