Зачинено Артем Кузьмич//Пг,Ухід від рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекан Харрісон

Бандерас
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
44
Реакції
4
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Артем Кузмич
2. Особистий нікнейм: Жекан Хоффман
3. Суть скарги: ПГ,Ухід від рп
4. Особисті докази (скриншот/відео): *Клік*,*Клік*
5. Дата порушення:03.04.2023
1 Відео Тайм-код:1:12-1:25

Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
Зроблю такий висновок як Полковник СБУ Дніпра, грубих порушень Полковника НПУ не бачу а у вас (DM ZZ) прошу щоб адміністрація вас покарала, також ознайомтесь с правила зеленої зони. Також передивіться відео Ухід від рп не видно на відео прошу щоб вас покарали а саме за цими правилами серверами:

7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [ Подвійне покарання за правилом на порушення якого була провокація ]
7.10. Заборонено уникати поліцейської погоні будь яким чином. Наприклад: ховаючись в інтер'єрі, в воді, виходити з гри. [ КПЗ 120 хвилин ]

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
Я генерал НПУ м. Дніпра і це мій підлеглий. У мене є докази того, що мій співробітник не хотів порушувати РП і у нього вилетіла гра через технічні причини, які надам адміністрації. Прям грубого порушення ПГ не видно. Скоріше від вас було порушення ПГ, тому що там було 2 співробітника поліції і ви почали стріляти.

Останнє редагування:

Роман Пічкур

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
260
Реакції
119
Бали
48
Вітаю Шановний Гравець!
Беру вашу скаргу на розгляд

Євгеній Пічкур

Легенда "Центральна Україна 01"
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
1,936
Реакції
290
Бали
168
Вітаю зі сторони НПУ PG - Не виявив, ухід від РП не виявив (навіть якби були відсутні докази того, що гравець вилетів, не в його інтересах в даній ситуації ухилятись від РП)

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі