Відмовлено Артем Кузьмич// Bad Cop

Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
40
Реакції
14
Бали
13
Народження

Народився Артем Кузьмич в 10.07.1993 пологовому будинку в Львові.В сім'ї середньо забезпеченій.Батька звали Роман Кузьмич,він військово службовий,а саме Полковник ЗСУ.Матір Анна Кузьмич не працювала,вона сама з Дніпропетровщини,так як батькова робота нас забезпечувала,не так зарплата як хабарі.Батько брав хабарі в великих сумах.Його схема проста:Він продавав пулі,техніку,зброю,територію.Звичайно в нього були спів учасники яким він платив.Коли Кузьмичу стало 6 років сталася найгірша новина,один учасник татової схеми все розказав.Тата заарештували і посадили на 25 років ув'язнення.Єдине що все майно було переписано на матір.Матір вирішала продати майно і переїхати туда де мама прожила більшість свого життя.Матір купила квартиру,недороге авто ми продовжили житти без батька... Юність

1.09.2000 Я пішов в перший класс.Я познайомився з 2 хлопчиками і 1 дівчинкою.Ми дружили в 4.Одного дня я вернувс я зі школи,мати плакала в своїй кімнаті...я хотів зайти в кімнату але мене зупинила бабуся і відвела на кухню.На кухні я побачив як по новинах розказують про Вбиство минулого Полковника ЗСУ в тюрмі...Після цього дня я посварився зі своїми друзями і почав дружити з хуліганами.Ми відбирали в них гроші,рюкзаки,розбивали окуляри.Маєже кожного тижня викликали мою маму,мама мене сварила що я став таким.В 2010 році мама захворіла...Я допомагав мамі,заробляв гроші на роботі офіціант,забув про навчання.Коли я працював,щоб заробити хоть на 100 гривень я зрозумів наскільки це світ прогнив.Настав 2011 рік закінчення школи ВИПУСНИЙ,на якому я не був,я працював.В 2012 році матір одужала, був дуже радий.І пішов в Поліцейську Академію,де провчився 3 роки.
Дорослий

Артем вже не маленький хлопчик,він вже співробітник поліції.Сержант Кузьмич,я працював так щоб стати на Майора.Я бігав по викликах,патрулях,наборах і все це щоб я став на Майора.Генарл ніяк не хотів мене бачити на Майорі бо він працював з моїм батьком в ЗСУ і мене знає.Але мене це не зупиняло,в 2018 році я вже був Капітан який гідно виконував свої обов'язки.Мене не міг ніхто зупинити на шляху до Майора.Але одного дня коли я хотів піти на патруль в рацію мені сказали[Кузьмич негайно до кабінету 33],після цих слів я приїхав.Я відчував щось погане тому включив диктофон на телефоні,і знаєте не дарма...Генерал викликавши мене до себе,хотів сказати мені що мене звільнено без причини.Росказав про мого батька,мене,і мою родину... Найцікавіше почалося в кінці коли він почав говори про схему мого батька і яку роль він в ній відігравав[Твій папашка бездарна людина..Він своїй схемі зробив помилку не видавши мені ту суму якою ми з ним домовилися].Получивши цю інформацію я з усмішкою на лиці пішов в СБУ,після чого Генерала заарештували і почали кримінальне провадження.Після цього я став Майором і почав брати хабарі як батько.
Наш час.

Я Майор поліції який бере взятки,за продажу наркоти,зброї, тактичного спорядження,звання, розшуку.

Ніка Адамс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
452
Реакції
367
Бали
63
Відхилено!
Занадто коротка біо!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі