Відмовлено Артем Куций | Слідкуючий ДСНС | Безпідставна видача попередження на посаді Заступника лідера ДСНС.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Пeтровський

Молодший Адміністратор | Центральна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
98
Реакції
45
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Владислав Петровський

2. Нікнейм адміністратора: Артем Куций

3. Суть скарги:Я вважаю, що отримав безпідставне попередження. У ДСНС відсутнє чітко визначене правило або затверджений порядок перевірки іспитів для працівників ДСНС.Покарання було застосоване до мене з тієї причини, що у звіті я зазначив лише факт успішного складання тесту особою, не вказавши окремо час початку та завершення іспиту.Пан Куций вважає, що я був зобов’язаний додатково зазначити інформацію про початок та завершення іспиту. Однак, з огляду на відсутність чіткого нормативного правила щодо порядку перевірки та оформлення результатів іспиту, такі вимоги не є регламентованими.

Відтак, вважаю, що застосоване до мене покарання є необґрунтованим та недійсним. Також хочу зазначити що я зняв своє покарання за бали, які ми отримуємо за звіт, та якщо я правий то прошу компенсувати мені бали.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Повинні бути у адміністратора при видачі покарання. І ще тут

5. Дата порушення: 19.01.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!

Пот отримані інформації, ви підтвердили виконання ЗФП, хоча цього не було зроблено та ви сказали що проведете згодом, подібна діяльність є забороненою бо ви вводите в оману інших.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі