Розглянуто Артем Макиня // неадекватне спілкування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макрон Дніпровський ♔

| Чорноморський Край
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
222
Реакції
100
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Макар Дніпровський
2. Нікнейм порушника: Артем Макиня
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: неадекват, + їзда на отз по формі
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 07.02.2026

Олег Яворівський

Старший Адміністратор 06
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,291
Реакції
235
Бали
203
Вітаю, Шановний гравець!

Уважно переглянувши вашу скаргу та відеозапис прикріплений до неї, виношу наступний вердикт:

На вашому відеозаписі не чути, що саме ви кажете даному співробітнику, тим самим я не можу зрозуміти, як ви з ним спілкувалися. Також хочу наголосити, що ви навмисно і по незрозумілій мені причині переслідували транспорт на якому рухалися військовослужбовці.

З приводу гравця Артем Макиня [32031]:
1. Тон спілкування. Тут я з вами згоден, так як такого виду спілкування не може бути задіяно на цивільних осіб безпідставно, тому з даним гравцем буде проведена бесіда з приводу цього.

2. ОТЗ. Даний транспортний засіб підлягає реєстрації в офіційному реєстрі Збройних Сил України та є зареєстрованим, порушень в даному випадку також немає, єдине даний транспортний засіб буде перезареєстровано для подальшого використання.

Отож,
Підстав на видачу, будь яких дисциплінарних стягнень - немає, а максимум бесіда з даним гравцем.

Розглянуто!

Олег Яворівський

Старший Адміністратор 06
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,291
Реакції
235
Бали
203
Вітаю, Шановний гравець!
Перерозглянувши вашу скаргу та враховуючи всі вище перечислені фактори, виношу наступний вердикт:

Гравець Артем Макиня [32031], отримує дисциплінарне стягнення у вигляді 1х Попередження.
+
Хочу зазначити, що тема Збройних Сил України, а саме (Реєстрація ОТЗ), буде перерозглянута та будуть внесені певні зміни.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі