Відмовлено Артем Медвідь // Не згоден з вироком покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
  3. Суть скарги:
    На мене була написана перша скарга, після довгих висновків та неодноразових перерозглядів цієї скарги за темами від Пабло
    (тик) (тик), адміністратор надав вирок в 80 Хв деморгану для мене, з цим вироком я був погодженний, але сьогодні на моє диво скарга була знову перерозглянута, і на цей раз я отримав чомусь вже 200 хв. я почав на форумі шукати які вироки можно отримати за ти чи інші порушення, я не зміг найти точну інформацію саме з покараннями, і зовсім не розумію чому стало 200 Хв. і звідки взялась ця математика, прошу пояснити вирок адміністратора
    взявши до уваги що покарання я отримав за РВК та ПГ але при цьому по перше за РВК я не вбив жодної людини, звісно я себе не виправдовую але є так річ як мінімальний та максимальний термін покарання, також ПГ було дуже спорним та не серйозним. Також у першій скарзі адміністратор чомусь наприклад заплющів очі тоді на те, що мене поїхала вбивати лише одна людина з клану(автор скарги) і тоді якщо так важати, то це також є ПГ, якщо і давати якісь занадто великі терміні покарання, то видавати усім. Я розумію дії адміністратора, так як на нього почали давити всі токсики, а він ну дуже не хоче втратити свою роль адміністратора, тому починає підстрайуватись щоб його не злили. у двох нових скаргах я майже нічого не відповідав і просто слідкував за подіями, коли був надан вирок на 80 Хв. який протримався доволі багато часу, з ним я був погодженний, але 200 Хв. я не розумію звідки були взяти, тому що порушення було мінімальним, прошу пояснення / перерозгляд скарги. Як можемо побачити на скріншотах, відповідь про 80 Хв. Провесіла декілька годин, тому вважалась фінальною, також ГА надав свою відповідь, але як можно побачити *Тут*, пізніше була зроблена нова скарга від пабло, майже після +-40 Хв була надана відповідь про 200 Хв. Відповідь чомусь різко змінилась з приходом нової скарги, чому же так різко з мінімального вироко все було перевернути на максимальний, з рахунком того, що від мене порушення ну дуже несерйозне, і несе як на мене тількі мінімальний вирок покарання??
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (Перший вирок), (Другий вирок), (Результат)
  5. Дата походження: 02.11.2023

Останнє редагування:

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
У адміністраторів є нормативи покарань по котрим вони видають власне ці покарання. В порушеннях які Ви зробили немає "від меншого до більшого", як наприклад за NonRP Drive. Там є фіксований термін, котрий Ви і отримали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі