Схвалено Артем Мейсон // Некомпетентний розгляд скарги, блат неоф. організацій // Для Керівника UG, Відповідь ГА/ЗГА не цікавить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Ковальчук

Центральна Україна [01]
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
191
Реакції
701
Бали
138
1. Ваш нікнейм: Данило Ковальчук
2. Нікнейм адміністратора: Артем Мейсон
3. Суть скарги:
Адміністратор у яких раз вже відкрито показує "Блат" неоф. організацій. У скарзі, яку він розглядав, видно явне DB від Володі Тейта, оскільки гравець побачивши, що його со-клановця вбили, спеціально збив мене (перебуваючи на зустрічній смузі). Було б цікаво дізнатись думку адміністратора, що для нього значить RP термін "Drive By", якщо в цій, простій ситуації він порушення цього правила не бачить.
NonRP від мене особисто я не бачу, оскільки відбулось порушення правил UG, тому відігрувати RP було б недоречно.
Зауважу, що на адміністратора вже багаточисленні скарги, на яких є відкритий блат, а також некомпетентно розглянуті скарги, але головна адміністрація ніяк на це не реагує (Скарга, Скарга, Скарга, Скарга, Скарга, Скарга, Скарга, Скарга, Скарга (у цій скарзі хочу звернути увагу на дату розгляду скарги та останнє редагування, що є дуже дивним))
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга

5. Дата порушення: 11.01.2026

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,204
Реакції
1,116
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Надам відповідь зі своєї сторони.
Почнемо на рахунок розгляду скарг:
1 скарга - Головний адміністратор відповів стосовно цієї скарги, що блокування було знято. Порушень з моєї сторони тут немає, так як рішення обговорювалось разом з ГА/ЗГА

2 скарга - Відповідь була надана у скарзі мною, Заступник Головного Адміністратора просто зачинив скаргу, порушень також з моєї сторони тут немає, так як всі покарання для неофіційних організацій видаються згідно правил та на рішення ГС/ЗГС Неоф

3 скарга - Дана скарга ще не була розглянута, але надам відповідь для керівника та головної адміністрації. Гравець Сергій Калісто та його співробітник отримали покарання за PG та NonRP, порушуючи правила 2 рази в різних скаргах, тому було дописано у видачі (x2), тобто за дві скарги. Гравці біжать на перестрілку між неофіційними організаціями та використовують тайзер де ведеться вогонь у одній ситуації та в іншій бігають де літають кулі теж перестрілка. Також стосовно ще одного PG, гравець біг коли по ньому стріляв гравець, замість того, щоб використати зброю і відкрити вогонь у відповідь, гравець Сергій Калісто біг на кулі.

4 скарга - В цій скарзі недостатньо доказів для винесення вердикту, так як момент перепалки вже почався і не знати, що було до цього, також гравців було попереджено стосовно порушень та при надані повних доказів покарання буде видано всім гравцям які порушили.

5 скарга - Гравці з клану Toxic під'їхали до гравців з клану MurrFamQ та почали говорити щоб покинули дану територію наставляючи зброю та переважали в кількості, гравці з клану MurrFamQ проігнорували це, тому їх було вбито по IC причині, це перепалка між кланами, тому тут не бачу порушень

6 скарга - На відео чітко видно момент як гравця 1268 вбивають в перший раз, потім гравці дальше починаються кататись і знову стається перепалка між кланом Toxic та DEVILS бо війна кланів, на відео не видно хто перший відкрив вогонь чи гравці з клану Devils чи гравець 1268 на якого була подана скарга. Тому був винесений вердикт недостатньо доказів на відео яке прикріпили, якщо був б повний відкат, гравець б отримав своє покарання.

7 скарга - Гравець 1268 забіг в зелену зони та потім з неї вибіг не отримавши жодних переваг, після чого гравці його вбили, порушень від гравця не було, скарга була перерозглянута мною. Також гравеуь 1268 находиться на картелівському клані, картелівським кланам системні зз не видно. Тому скарга була відмовлена по дійсним причинам.

8 скарга - Не розумію чому ви її прикріпили, як ситуацію було вже вирішено.

Ваша скарга де ви отримали покарання - Я вам надав чітко відповідь у скарзі, але ви чомусь її не зрозуміли поясню ще раз. DB від гравця не було так як ви стояли на дорозі, гравець міг Вас не побачити і збити. Гравець отримав відповідне покарання за PG. Також Ви отримали покарання за NonRP, так як в реальному житті після того як машина збиває людину, людина отримує відповідні тілесні пошкодження та не може дальше продовжувати рух. На відео чітко видно як Ви встали та побіжали дальше, продовжуючи РП ситуацію.

Судячи по всім відповідям і ситуацій які співпадають у скаргах. Ви вводите в оману керівництво проекту та Головну адміністрацію сервера, так як блату з мого боку немає, всі скарги розглядаються компететно та все вирішується у діскорді в разі чого. Ви не маючи відношень до даних скарг прикріпили та не надали чітких аргументів. Я стою на своїй посаді не перший раз і не перший день. Очікуйте відповіді від Керівника.
Гарної гри на UKRAINE GTA

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Питання ГС, ЗГС та слідкуючих неоф. орг на поточний момент вирішуються. Усі моменти контролюються. Результати роботи команди слідкуючих неоф будуть найбличжим часом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі