Розглянуто Артем Мейсoн // Оскарження для ЗГА, ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Калісто

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
420
Реакції
433
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Сергій Калісто
2. Нікнейм адміністратора:
Артем Мейсoн
3. Суть скарги: Вітаю, той хто переглядає скаргу. Я не згоден з покаранням адміністратора в виді деморгана на ( 2 години і 20 хвилин за 2 порушення ) Почну самого початку, я як працівник поліції займався своєю діяльністю з напарником. Їхавши в сторону Сільпо м.Київ, побачив двух озброєних людей які стояли біля СТО, озброєні люди ні с чого відкрили вогонь в бік автомобіля з людьми, ( Слова: Мейсона - "Знову відбувається перестрілка між кланами і ви втручаєтесь туди" ) Звідки я можу знати що в них бійка між кланами??? ( Якщо мова пішла саме про RP! ), я як працівник поліції зобов'язаний забезпечувати безпеку міста! Також ви мені Артем Мейсoн видаєте покарання в виді NonRP х2... Ви рахуєте що в реальному житті озброєні люди відкривають вогонь в м.Київ а працівники Поліції а саме підрозділу КОРД стоять і дивляться на це?! Я давав присягу, той виконую свою роботу. Я не можу знати що то клан і перестрілка між ними. Люди ні с чого відкрили вогонь по людям я не міг ігнорувати це. З порушенням ПГ я згоден ( Це покарання в виді Деморган 15-60 хвилин ну не 2 години! ). А з порушенням NonRP X2 я зовсім не згоден! ( Чому саме Х2??! ) З моєї сторони, була поточна робота працівника. Тому я рахую що це блат Неоф.організацій, я не бачу тут НонРП дій, видавати максимальне покарання це не доцільно. ( Тоді питання чому не видають покарання кланам такі як х3/х4/х5 PG припустимо "Докази". )

Також друга скарга від мене на неоф.організації і також
Артем Мейсoн видає покарання мені та напарнику в виді PG + NonRP! Я не розумію зовсім де там порушення?? Я не стрельнув ні одной кулі я побачив велику кількість людей та почав тікати, після мене просто вбили. Прошу переглянути цю скаргу ще раз( докази: "Скарга" )

Третя ситуація - Адміністратор Артем Мейсон видає PG мені, я не розумію чи компетентний даний адміністратор, 2 співробітники з зроєю + бронежелети ведуть погоню за одним гравцем! ( 1 Держ орг може йти на 2 неоф. нас було двое ) Який порушую правила PG не разово, я не бачу тут PG з своєї сторони! Я рахую це як особиса неприязнь в мою сторону. З моє сторони не жодного порушення ПГ я по РП навожу автомат з напарником прошу людину підняти руки та здатися де там було PG з моєї сторони?! ( Докази: "Тут" )

За відсижений час прошу мені надати компенсацію а також застосувати дисциплінарне покарання до адміністратора.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
"Скарга" "Покарання" "Відео"
5. Дата порушення:02.01.2026

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю,

Я перерозглянув скарги які мені були надані, дійсно в більшості випадків за РП контекстом ви не могли знати чи є війна чи ні, і ви вірно зазанчили що повинно бути реагування зі сторони НПУ.

Так як пройшла більшість часу між поданням та розглядом скарги, вам буде видано компенсацію за х2 покарання, та частично невірний розгляд скарг.

З адміністратором буде проведено бесіду та вам буде видано компенсацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі