Відмовлено Артем Мокляк // NonRp drive, PG, DB, NonRp дії, провокації, обман адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
1. Нікнейм гравця: Артем Мокляк [79433]
2. Особистий нікнейм: Лана Картер
3. Клан порушника: Kozyrnuy
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Toxic
5. Суть скарги:

Артем Мокляк написав скаргу з ціллю звинуватити іншого гравця, приховавши свої порушення, так як виклав відео неповної ситуації - тим самим ввів адміністрацію в оману. Через що гравець Дарія Флорес уже понесла своє покарання.

На моєму відео видно всю ситуацію від початку, а саме:

NonRp drive
- тайм-код 0:08
DB, спеціальні неодноразові провокації на порушення правил серверу - 0:44
NonRp дії + PG - під'їжає навмисно до озброєної машини, продовжує провокувати, не дивлячись на попередження, лише для того аби потім закинути скаргу на форум.

6. Особисті докази (скриншот/відео): Відео
7. Дата порушення: 04.03.2023

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
88
Реакції
55
Бали
33
По перше, ви перші почали цілитись, по друге в мене був пінг (таймкод 0:10) і зачепив вашу машину я тільки 2 рази випадково. Просто навіщо ви цілитесь. Почали провокувати ви! Ви дістали зброю і почали цілетись в мене - це провокація, ви зробили це першими. А не те що я випадково зачипляв ваш автомобіль. Коли я зупинився біля вас вперше, в мене був Internet Trable, коли він закінчився я вже хотів їхати але ви почали цілитись в мене.

Останнє редагування:

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
По перше, ви перші почали цілитись, по друге в мене був пінг (таймкод 0:10) і зачепив вашу машину я тільки 2 рази випадково. Просто навіщо ви цілитесь. Почали провокувати ви! Ви дістали зброю і почали цілетись в мене - це провокація, ви зробили це першими. А не те що я випадково зачипляв ваш автомобіль. Коли я зупинився біля вас вперше, в мене був Internet Trable, коли він закінчився я вже хотів їхати але ви почали цілитись в мене.
Такий пінг шо ти забирався аж по горі на угон через поля. Кого ти далі обманюєш, ми тебе взагалі не чіпали, від’їхали, ти спеціально під‘їхав провокувати. Ще й обрізані фрапси закидаєш на форум.

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
88
Реакції
55
Бали
33
Такий пінг шо ти забирався аж по горі на угон через поля. Кого ти далі обманюєш, ми тебе взагалі не чіпали, від’їхали, ти спеціально під‘їхав провокувати. Ще й обрізані фрапси закидаєш на форум.
Те що я нон рп їхав я не заперечую

Останнє редагування:

Морган Хоффман

[ЗГС] неоф. організацій
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
435
Реакції
110
Бали
43
Вітаю !

За NonRP Drivе покарання буде видано, PG не зафіксував.

Покарання видавав згідно наданих доказів.

Для справедливого вирішення ситуації та з приводу обману адміністрації, передаю скаргу ГС/ЗГС

Останнє редагування:

Микола Хоффман?

Гість
Скаргу перевірено вердикт надав адміністратор:
Вітаю !

За NonRP Drivе покарання буде видано, PG не зафіксував.

Покарання видавав згідно наданих доказів.

Для справедливого вирішення ситуації та з приводу обману адміністрації, передаю скаргу ГС/ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі