Відмовлено Артем Морріс // Відхил заяви ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Залозний

Форумный Герой
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
123
Реакції
156
Бали
46
1.Нікнейм адміністратора:Артем Морріс
2.Особистий нікнейм:Тьомка Токсік
3.Суть скарги:Даний адміністратор відхилив заяву на посаду Ігр.Помічника через неправильний нік на форумі на у грі,хочу на форумі і у грі в мене нік співпадає,також він напискав що я маю критичні порушення правил серверу,але я написав скаргу на ім'я ГА та вибачився за свої покарання,але я вибачався ще коли не змінював нікнейм,прошу поговорити з адміністратором,та схвалити мою заявку,так як я вже дуже давно пробую стати на Ігр.Помічника
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5.Дата походження:28.08.2024

Артем Морріс

КА | Подільського Краю
Реєстрування
21 Тра 2023
Дописи
139
Реакції
62
Бали
33
1.Нікнейм адміністратора:Артем Морріс
2.Особистий нікнейм:Тьомка Токсік
3.Суть скарги:Даний адміністратор відхилив заяву на посаду Ігр.Помічника через неправильний нік на форумі на у грі,хочу на форумі і у грі в мене нік співпадає,також він напискав що я маю критичні порушення правил серверу,але я написав скаргу на ім'я ГА та вибачився за свої покарання,але я вибачався ще коли не змінював нікнейм,прошу поговорити з адміністратором,та схвалити мою заявку,так як я вже дуже давно пробую стати на Ігр.Помічника
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5.Дата походження:28.08.2024
Вітаю , ваша заявка була відхилена по причині різний нік у грі та на форумі , також за масові порушення серверу , на жаль ви по вимогам не підходите .

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!
Адміністратор надав відповідь. Заявку було відхилено вірно.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі