- Реєстрування
- 1 Кві 2023
- Дописи
- 1,105
- Реакції
- 733
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Артем Морріс
- Особистий нікнейм: Алекс Бейтман
- Суть скарги:
31 серпня ГС Держ заповнив заяву на переведення з посади Заступника Лідера на Ігрового Помічника (згідно правил). 3 вересня мені було надіслано повідомлення від Артема Морріса про схвалення цієї заявки. Сьогодні від нього ж надходить повідомлення про відмову обзвону на 05.09.24 в 18:00, запитав про причину, адміністратор відійшов від відповіді та не надав її, після чого перестав відповідати у особисті. Не зрозуміла відмова, при тому що для початку заявку було схвалено та призначено обзвон на певну дату, після чого адміністратор у одному з повідомлень пише "не перевіряв заяву", що тим більше незрозуміло і пахне некомпетентністю.
Можливо, одним з факторів стала переписка з новим слідкуючим ДКВС, який запитав про мою активність з 2 вересня, у мене було дуже мало світла та можливості грати, заяву про відпустку я не писав бо попередив Генерала, а слідкуючого було призначено учора. Повну переписку додаю.
Також додам докази переписки з діскорд, де за день до повідомлення про обзвон Артем Морріс грубовато відповів, при тому що я один раз додатково запитав, чи можливо відома дата обзвону, а він сказав що я йому "кожен день написую" і погрозив відмовою заяви, хоча на наступний день назначив обзвон.
Update: Надійшла інформація щодо більш можливішу відмову. Адміністрація незадоволена звітами через відсутність рп-шек і тренувань/лекцій зі складом. Я граю в основному вранці при онлайні до 140 людей, де я один в мережі (у нас у списку Ф3 було до 10 людей останнім часом) ... що мені робити??? Що мені було доступно, то я й робив. Набори було проведено часто і за можливості, те що на них майже ніхто ніколи не приходить - моя вина?? Також як комунікація зі складом особистим впливає посаду ігрового помічника? Я просто не розумію логіки і де сенс у цьому... Прошу змінити своє рішення якщо проблема саме в цьому.
Я раніше на початку року займав посаду адміністратора 01 серверу після посади лідера ЗМІ, також покинув посаду по ЗВБ після 3-го адмін рівня. Я дуже хотів спробувати себе на посаді ігрового помічника на 06 сервері серед нового колективу, та у разі моїх якихось порушень надати другий шанс хоча б по заявці. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): надав у пункті 3 у вигляді гіперпосилань.
- Дата походження: 03.09.24 - 04.09.24
Останнє редагування: