Схвалено Артем Неезжалий, Владислав Неезжалий / Зловживання порушеннями правил серверу

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм гравця: Артем Неезжалий / 570, Владислав Неезжалий / 6761870
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
  3. Суть скарги: Оскільки скарга складена на 2 осіб і має численні порушення, прошу дану скаргу розглядати Замісника Головного Адміністратора, або Адміністратора вище за нього за посадою щоб врахувати все і все більш детально перевірити. Отже, ситуація почалась після того як я помітив працівника ДКВС у місті Харків, який біг по дорозі. І як виявилось зі слів Егора Гацкана (працівника ДКВС), його службове авто розстріляли ці дві Особи з мінімальним рівнем інтелекту і сірої речовини Артем Неезжалий і Владислав Неезжалий. При моїй спробі поїхати на ОТЗ з працівником вони повторили свій ДМ і розстріляли ОТЗ. В цей момент мною був викликаний адміністратор Сергій Корабель, коли адміністратор зміг слідкувати за нами, ті особи відстали через те що не вміють керувати ТЗ, на жаль в мене фрапсу цієї ситуації в мене нема, не був увімкнений запис, але є запис цієї ситуації в Егора Гацкана, та на жаль через технічні причини він не зміг його мені надати, та якщо він потрібен буде то можна запросити в нього, я гадаю протягом дня як в нього буде більше часу він його заллє та зможе надати.
    Але на цьому всьому ситуація не закінчилась. Дані особи, Артем Неезжалий, Владислав Неезжалий, приїхали за нами в ДКВС, тут мені вдалося зафільмувати все, а саме DMinZZ ( тайм код 0:09 ) яке робив Владислав Неезжалий, на відео чітко видно стрільбу з пасажирського сидіння і згідно новому розпорядженню, ДКВС є зеленою зоною. Мною повторно був поданий запрос в репорт на який відповів Сергій Корабель ( якому я дуже вдячний за оперативність), при спробі поїхати з ДКВС, дані особи почали стрільбу по автомобілю ( тайм код 1:30) На фрапсі на жаль не видно хто саме стріляв, але фрапс даного порушення є у Сергія Корабля, який може його надати для перевірки. І так, згідно того фрапсу він покарав Артема Неезжалого. Відеозапис DMinZZ, DMcar
    Але переглянувши форум мною було помічено що дані особинки, систематично порушують правила проекту, а відповідно порушують пункт правил 7.32 Заборонено зловживати порушеннями правил сервера. Із доказів.
    Безпосередні докази порушень.

Скарга Богдан Бфунти 27.09.2023 - Артем Неезжалий покарання DM, але на початку відео дана особа навмисне замутила звук щоб не було чути провокацій, я впевнений якщо запросити повне відео, то там образи були і від особи Артема в бік гравця, як доказ є те як на початку відео він навмисне врізався в авто іншого гравця.
    Скарга Олег Буданов 26.09.2023 - Артем Неезжалий Провокація гравця, і враховуючи ту блискачину швидкість з якою він так чітко вимовив слово відкат, то можна зрозуміти що зробив він це навмисне.
    Скарга Владислав Неезжалий 26.09.2023 - Владислав Неезжалий DMinZZ, і враховуючи те що автор скарги говорив взагалі з другою особою, а на другому відео видно як особа владислав продовжував стріляти, то це чиста не адекватність.
    Скарга 2 Владислва Неезжалий 26.09.2023 -Владислав Неезжалий, знову повна неадекватність порушуючи правило DB, додатково хочу вказати що при даному порушенні Артем Неезжалий знаходився в авто і більше того кричав не зрозумілі речі.

Скарги в яких могли бути провокації враховуючи неадкватність даних особинок:
    Скарга Дмитро Острозький 27.09.2023 - Владислав Неежалий, знову через неадекватність особи можна сказати що від нього були провокації
    Скарга Даниил Маккарти 26.09.2023 - Артем Неезжалий Фрапс дивним образом увімкнувся і почалися чіткі питання " а що ти там казав" тому є чіткий сумнів того що фрапс записувався з певного моменту Плюс, адміністратор мав би видати покарання за NonRPDrive, оскільки був рух автомобіля з людиною на капоті що заборонено.
    Скарга Денис Доммер 26.09.2023 -Владислав Неезжалий враховуючи дії в цій скарзі (Скарга Владислав Неезжалий) можна зробити висновок що від особи Владислав були теж не адекватні висловлювання
    Скарга Артем Молодой 21.09.2023 - Артем Неезжалий Враховуючи неадекватність особинки цілком можливо що слова сказані гравцем були відповідю на провокацію

Додатково.
    Скарга Олександра Фатченко 24.09.2023 - Артем Неезжалий з власних слів особи, і враховуючи відповідь Артема Скакуна то відсутність поваги до адміністрації, неадекватність
    Скарга Сергій Аддерлі 23.09.2023 - Артем Неезжалий завуальована образа адміністратора ( дивно що адміністратор замінив Бан на Мут)
    Отже, лише за 2 дні 26-27 числа, особинками Артем Неезжалий і Владислав Неезжалий було порушено правила проекту які можна побачити на форумі. Додатково за той самий час, скарги які написали ці дві особи можна вважати не зовсім повними, оскільки враховуючи неадекватність дій і вчинків можна припустити, що від них самих були провокації до інших гравців. Ну і повна не повага до адміністрації від Артема Неезжалого. Також, хочу попросити, врахувати до цієї скарги, порушення від Артема Неезжалого і Владислава Неезжалого, які вони зробили під час гри за які отримали покарання, ( порушення які можна побачити по Log-файлам) оскільки це теж враховується як Зловживання порушеннями. Прошу адміністрацію, винести покарання згідно порушення правил, та обмежить даних осіб від гравців які грають не порушуючи правила Проекту.
  4. Докази (скріншот/відео):
    Відеозапис DMinZZ, DMcar, Скарга Олег Буданов, Скарга Владислав Неезжалий, Скарга 2 Владислва Неезжалий, Дмитро Острозький, Скарга Даниил Маккарти, Скарга Денис Доммер, Скарга Артем Молодой, Скарга Олександра Фатченко, Скарга Сергій Аддерлі, Скарга Богдан Бфунти
  5. Дата порушення:27.09.2023

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю,
Переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравці Артем Неезжалий та Владислав Неезжалий отримують покарання
Зловживання порушеннями правил серверу - /pban 1-31

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі