Відмовлено Артем Неєзжалий//Злив організації НПУ К ДЛЯ ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,126
Реакції
774
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Артем Неєзжалий
  2. Особистий нікнейм: Олександр Навроцький
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, дана скарга належить до зливу фракції НПУ К. На мою думку у Артема є особиста неприязнь до даної організації. Зайдемо в розділ скарги держ.орг бачимо майже всі скарги які стосуються фракції НПУ К. Перейдемо до зливу організації скарги: тик тик тик тик - Зазначу від Артема Неєзжалого майже всі скарги в сторону даної організації, дивлячись на це артем ніби спеціально попадає під гарячу руку або провокує людей на вчення порушення. Зайдемо в минуле Артема, даний гравець перебував в ЧСП але через деякий час його було венесено з чорного списку через баготочисленну ''амністію до адміністрації'' яку ви можете передивитись тут тут тут дивлячись на це гравець буквально розкаявся та твердо пообіцяв адміністрації невичняти суворих порушеннь. Але дивлячись на його діяльність та взаємодію з працівниками НПУ К виправленнь від його сторони немає.Подившись на це я, особисто я не хочу щоб дружній колектив організації розвалювався через масові скарги в сторону їх.Шановна адміністрації прошу взяти це все до уваги та провести аналіз дописів по яким буде видно всю активність в скаргах на держ.орг.Дякую за увагу!
  4. Докази (скріншот/відео): вказані в суті скарги
  5. Дата порушення: в даному випадку не порушеня а походження так як дату всієї діяльності невідомо.Дата походження: 27.08.2024

Назар Котовський

Південна Україна 05
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
54
Реакції
15
Бали
13
Вітаю шановний гравець Переглянувши вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
Злив фракції рахується від 3х відхилених скарг та більше, а скарги від Артема Неєзжалого всі розглянуті, також додам що це скарга від 3-го лиця.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі