Відмовлено Артем Печко на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Печко

Пенсія Нач. УВтПП УЗ | Центральна Україна
Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
І. Дитинство
1000005718.jpg

Я народився в звичайній, але дуже працьовитій родині. Моя мама працює провідником, а тато — в поліції. Мої батьки завжди були для мене прикладом відданості своїй справі та службі на благо людей. Дідусь служив у Збройних силах України, і його історії надихали мене з дитинства. Я виріс в атмосфері, де важливими були порядок, дисципліна і допомога іншим.

З малих років я був активним і допитливим хлопцем. Спостерігав за роботою мами та тата, і це сформувало у мене бажання йти по їхньому шляху — допомагати людям і бути відповідальним.

ІІ. Юність
1000005720.jpg

Шкільні роки стали основою для моїх життєвих орієнтирів. Після закінчення школи я почав працювати в Укрзалізниці, спочатку як слюсар. Цей досвід дав мені перші практичні навички у технічній сфері, що стало початком мого професійного шляху. Далі я став провідником, потім помічником машиніста, і зрештою — машиністом. Кожен крок був для мене важливим, адже я завжди прагнув вдосконалювати свої навички і досягати нових висот.

У той самий час я зрозумів, що техніка і залізниця — це моя справжня пристрасть, і я хочу йти далі в цій галузі. Але я також розумів, що для досягнення великих цілей потрібно не лише майстерність, а й лідерські якості.

ІІІ. Доросле життя
1000005721.jpg

Я вирішив служити в Збройних силах України, як і мій дідусь. Цей етап життя навчив мене ще більше дисципліни та відповідальності, і я здобув нові важливі життєві навички. Після служби я повернувся до роботи в Укрзалізниці і тепер поставив перед собою нову мету — стати лідером. Моя амбіція полягає в тому, щоб не тільки бути висококваліфікованим машиністом, але й навчитися вести команду, підтримувати і надихати інших.

Я вважаю, що лідер — це той, хто може бути прикладом для інших, працювати на результат і вміти підтримувати атмосферу довіри і взаємоповаги в колективі. Саме ці якості я намагаюсь розвивати в собі.

IV. Сучасність
1000005722.jpg

Сьогодні я продовжую працювати в Укрзалізниці, прагнучи до розвитку своїх професійних навичок. Моя головна мета — стати лідером у своїй сфері, здобути не тільки технічну майстерність, але й уміння працювати з людьми. Я переконаний, що для досягнення цієї мети потрібно постійно вчитись, працювати над собою і бути прикладом для колег.

Я вірю, що за допомогою постійного вдосконалення і відповідальності я зможу стати лідером, яким гордитимуться мої колеги і на кого можна буде покластися в будь-якій ситуації.

Владислав Черевач

Центральна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
453
Реакції
277
Бали
123
Вітаю.
На початку біографії обов’язково повинні бути такі пункти:
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):
Стать:
Мати -
Батько -
Зріст та вага:
Дата народження:
Вік:
Місце народження:
Національність:
Місце проживання:
Захоплення:
Сімейний стан:
Статура:
Колір очей:
Зачіска:
Відмітні знаки.

Відхилено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі