Зачинено Артем Рашевський / DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ван Хандред

Новий гравець
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Я просто стояв або бігав, чувак вийшов з бункера клана "Сокіл" і вбив мене з MP5, після цього я запитав причину, на що він відповів: "в нас війна кланів", хоча мій головний з клана "CL522" нічого про це не знав, відео цього всього є.

Переглянути вкладення Переглянути вкладення Переглянути вкладення Переглянути вкладення Переглянути вкладення Переглянути вкладення

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Я просто стояв або бігав, чувак вийшов з бункера клана "Сокіл" і вбив мене з MP5, після цього я запитав причину, на що він відповів: "в нас війна кланів", хоча мій головний з клана "CL522" нічого про це не знав, відео цього всього є.

Переглянути вкладення 14890Переглянути вкладення 14893Переглянути вкладення 14894Переглянути вкладення 14895Переглянути вкладення 14896Переглянути вкладення 14897
Не протсо так, а за оскорбления в мой адрес, и адрес ОПГ!

Лука Кортезо.

Геніальний Емігрант
Реєстрування
10 Лис 2022
Дописи
17
Реакції
0
Бали
3
Як лідер " Сокіл"- рп групи байкерів хочу сказати що відео-скріни не повні, до цього був конфлікт, і до того як він почав стріляти.
Також про те що ви написали що він сказав: ""в нас війна кланів". Ні він такого не казав або якщо ви впевнені в своїх слова прикрипіть фото або відео або аудіо-доказ- запис цих слів.
І тоді як Лідер "Сокіл" маю вирішити йог оподальшу судьбу в клані.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі