Розглянуто Артем Реалтин / RP біографії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Реалтін

чсник проекта
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
215
Реакції
59
Бали
28
Ваш ігровий нік: Артем Реалтин
Ігровий нік адміністратора: модератор РП біографій (інша адміністрація, що слідкує за РП розділом)
Причина покарання: -
Суть скарги: p.s. Я нікого не хочу образити, я не прошу покарати модератора, а просто хочу зробити проєкт комфортнішим для гри та збільшити рівень РП гри. Якщо був би розділ пропозицій для адміністрації, то я б написав туди (якщо є такий, то, будь ласка, напишіть внизу скарги).
1. Розділ РП біографій треба модерувати та фільтрувати біографії, які взагалі не мають смислове навантаження або не описують свого персонажа. Чому це так важливо та для чого це потрібно? Як мінімум для відбору серед лідерів фракцій, якщо він має свою розглянуту біографію (затверджену модератором), то це точно не слабкий ігрок та має здатність розкрити роль свого персонажу. Як максимум це підвищить рівень гри, бо ті ж самі лідери зможуть правильно розповідати як грати роль свого персонажу.
2. Якщо пункт 1 сподобався, то потрібна адаптація правил до цього пункту, ці правила мають бути написані грамотно (якщо мої не підійдуть). Модератору потрібно зрозуміти, що тут немає кого жаліти, бо це є база, так скажемо фундамент для майбутньої РП гри.
3. Як я б зробив правила:

1. Основні правила
1.1. Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення. Виключення: біографії лідерів, які чекають на розгляд можуть бути розглянуті без черги.
1.2. Якщо більше 3-х біографій (на одного персонажа) отримали статус "Відхилено", то інтервал перед написанням іншої біографії буде становити 72 години з моменту відхилення.
1.3. Якщо в біографії допущено багато лексичних та орфографічних помилок, то біографія може бути відхилена модерацією.
1.4. Інформація про вашого персонажа, яка відокремлена від основного тексту. (зріст, маса, та ін.)
1.5. У випадку необхідності редагування біографії зв'яжіться з чинними модераторами розділу.
1.6. Мат дозволяється в автобіографіях і у прямій мові.
1.7. Заборонена публікація біографій, які не мають смислове навантаження.
1.8. Заборонено копіювання інформації, оформлення, картинки та ін. з інших біографій
1.9. Модератор з дозволу автора може видаляти коментарі з біографії.
1.10. Біографія повинна бути опублікована виключно власником акаунта, публікація робіт іншими особами не допускається.
1.11. Якщо характер, риси, страхи персонажа не описано детально/зовсім не описано, то модерація в праві відхилити біографію.
1.12. З обґрунтованих причин модерація має право відхилити біографію, навіть якщо це не входить в правила.

2. Характер персонажа
2.1. Персонаж, який немає страхів та хобі не може назвати себе персонажем. Не забувайте, що вороги допоможуть вам створити свій характер, старайтесь максимально описати свого персонажа.
2.2. Кожна ситуація з вашим персонажем може підкреслити ваш характер у біографії.
2.3. Заборонено для опису характеру виділяти лінію, або навіть абзац. Характер підкреслюється у ситуаціях.
2.4. Не потрібно наділяти персонажа нелюдськими здібностями.

3. Закріплені біографії
3.1. Автор біографії повинен повідомити модерації про наміри номінації його біографії до закріплених. Біографія повинна відповідати усім вимогам та правилам розділу.
3.2. Закріплення біографії відбувається лише одноголосним рішенням модерації розділу.

4. Суд
4.1. Суд створений для суперечливих біографій. У суді можуть приймати участь інші гравці проекту та модерація розділу.
4.2. Остаточне рішення у суді приймає модерація, дивлячись на власну думку та гравців.
4.3. Заборонено просити, підкуповувати інших гравців.

Дата видачі покарання: -
Скриншот видачі покарання: -
Готовий відповідати у разі обману: -

Антоніо Каррізо

Гість
Слава Україні

Буде передано на розгляд керівництву проекту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі