Джеймі Рейн
Борець за справедливість
- Реєстрування
- 29 Кві 2023
- Дописи
- 95
- Реакції
- 83
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Артем Сантьяго
- Особистий нікнейм: Диана Бинанз
- Суть скарги: Мою скаргу стосовно DM зі сторони гравців розглянули та відхилили (тик ). В мене є дуже багато запитань, як я маю надати відео цієї ситуації, якщо я їхала на своєму авто, машина летіла мені назустріч по моїй полосі після чого дві машини розлетілись по різним бокам дороги, я вийшла з автомобілю, щоб полагодити його, після чого дві особи виходять з автомобілю та тулять мене без причини? На відеодоказі видно, як два гравці вийшли та почали в мене стріляти та після того, як вбили мене сказали: що вони вбили (на відеодоказі це є). Як можливо надати ще якесь відео, якщо це вся ситуація в моменті секунди? Відеодоказ є, в скарзі це надано, якщо придивитись "подача заяви в поліцію", там видно нікнейм гравця "Сацик Чикатило". Ну тобто, відео є, слова гравця/гравців про те, що вони вбили теж є на відеодоказі. Мене гравці просто через таку ситуацію вбили без причини хоча ні провокації з моєї сторони і нічого іншого не було, я взагалі перший раз їх бачу, мене вбивають через те, що ВОНИ ж в мене і врізались, я надала відеодоказ, а враження ніби я туди нічого й не прикріпляла. Чекаю на відповідь.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження: 23.06.2024