Відмовлено Артем Сантьяго//Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймі Рейн

Борець за справедливість
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
95
Реакції
83
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Сантьяго
  2. Особистий нікнейм: Диана Бинанз
  3. Суть скарги: Мою скаргу стосовно DM зі сторони гравців розглянули та відхилили (тик ). В мене є дуже багато запитань, як я маю надати відео цієї ситуації, якщо я їхала на своєму авто, машина летіла мені назустріч по моїй полосі після чого дві машини розлетілись по різним бокам дороги, я вийшла з автомобілю, щоб полагодити його, після чого дві особи виходять з автомобілю та тулять мене без причини? На відеодоказі видно, як два гравці вийшли та почали в мене стріляти та після того, як вбили мене сказали: що вони вбили (на відеодоказі це є). Як можливо надати ще якесь відео, якщо це вся ситуація в моменті секунди? Відеодоказ є, в скарзі це надано, якщо придивитись "подача заяви в поліцію", там видно нікнейм гравця "Сацик Чикатило". Ну тобто, відео є, слова гравця/гравців про те, що вони вбили теж є на відеодоказі. Мене гравці просто через таку ситуацію вбили без причини хоча ні провокації з моєї сторони і нічого іншого не було, я взагалі перший раз їх бачу, мене вбивають через те, що ВОНИ ж в мене і врізались, я надала відеодоказ, а враження ніби я туди нічого й не прикріпляла. Чекаю на відповідь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 23.06.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Відео котре ви прикріпили, починається на половині ситуації, та стає не зрозуміло що саме було до початку відео, якщо маєте повне відео, прикріпіть до новоподаної скарги, та порушники отримають покарння, адміністратор розглянув скаргу вірно.
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі