Розглянуто Артем Саперов, Микола Дайшенко, Микола Живчиков, Кирило Шевчук - некоректне спілкування у міжфракційній рації, винесення догани без підстав.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73
Нікнейм лідера/заступника: Артем Саперов, Микола Дайшенко
Особистий нікнейм: Володимир Кайовський
Суть скарги: Артем Саперов, Микола Дайшенко, Микола Живчиков, Кирило Шевчук - некоректне спілкування у міжфракційній рації, винесення догани без підстави

Я прибув на Код-5, однак система не видала мені форму, оскільки моє закріплення знаходилося у Дніпрі. Полковник Артем Саперов порадив мені перезайти в гру, проте після повторного входу форма залишалася недоступною.

Мені було наказано їхати до Дніпра, отримати форму та повернутися назад. Я відмовився, оскільки полковник мав можливість змінити моє закріплення на Київ, проте цього не зробив. Натомість він почав дорікати мені за відсутність форми.

Варто зазначити, що раніше я також перебував без форми. Я не мав напарника для патрулювання (згідно зі статутом, патрулювання наодинці заборонене). Постає питання: що робити співробітнику НПУ, якщо немає напарника? Вірно - нічого. При цьому багато інших осіб так само пересуваються та займаються своїми справами без форми, але вони не отримують покарання.

[Микола Дайшенко, Микола Живчиков, Кирило Шевчук] Сьогодні Президент України у міжфракційну рацію дозволяв собі висловлювання на кшталт: «Громадяни будуть платити за наші багатства» чи «Долар по 45, зарплати 400 тисяч». Або ж Прокурор ВРУ Микола Дайшенко, який сказав: «Шось ви криво базарите». Або Депутат ВРУ Микола Живчиков, який висловився: «Шо у вас як у вас, а у мене лохина, бустить еееееуууууу».

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Долар по 45, зарплати 400 тисяч] , [Громадяни будуть платити за наші багатства] [Шось ви криво базарите] [Шо у вас як у вас, а у мене лохина, бустить еееееуууууу] [Часть 2 Артем Саперов] [Часть 1 Артем Саперов]

Дата походження:
21.08.2025

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Після розгляду вашої скарги прийнято рішення:
  • Микола Дайшенко отримує попередження за порушення субординації.​
  • У діях Президента Тимура Шевчука серйозних порушень субординації не виявлено, але буде проведено виховну бесіду.​
Догана за прогул робочої зміни була винесена обґрунтовано, адже згідно зі статутом у цей час ви мали перебувати у формі.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі