Роберт Рокс
Поважний гравець
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 323
- Реакції
- 230
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
- Особистий нікнейм: Роберт Рокс
- Суть скарги: Безпідставне видалення клану. Я не мав активності на 05 сервері за останній місяць, як і не мав порушень, які б давали право видаляти мій клан. Це "бепредєл", який в котре відбувається на 05 сервері, в якому я задонатив чималі кошти. І замість того, щоб отримати задоволення від гри отримав зневагу та незаслужені покарання. Я звертався до Григорія Гусьтіліна не одноразово на офіційну пошту проекту але не отримав відповіді, звертався також на його вайбер і він мене заблокував та поскаржився в службу підтримки. Шановний Григорій ви надаєте послуги, за які я вам платив гроші і ви їх мали надавати у відповідності до правил проекту. Ви не одноразово завдавали мені збитків через те, що ваша адміністрація блокувала мене і навіть заносила до чс, а потім просто вибачалась без відповідної компенсації за завдані збитки. Я мав надію, що проект стане кращим і серйознішим, що до учасників буде повага та відповідальне ставлення надавача послуги. Але бачу, що марно. Вимушений звернутись з цього приводу в юридичній площині, так я отримав значні збитки, а не послугу яка задекларована в умовах і на яку розраховував, коли проводив оплату. Правила та умови прописані для всіх, а не лишень для клієнтів(учасників), а ще окрім правил проекту є законодавство України, та його норми. Те що ви "звісили" все на адміністраторів і самі навіть не відповідаєте на звернення клієнтів, які вам оплатили ваші послуги є також порушенням закону. Адміністрація проекту може вам допомагати вирішувати питання в ігровому процесі, а на юридичні або фінансові звернення або скарги ви зобовязані відповідати!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...алення-клану-без-причини.246489/#post-1014760
- Дата походження: 04.01.2025