Відмовлено Артем Скакун / Безпідставне видалення клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Безпідставне видалення клану. Я не мав активності на 05 сервері за останній місяць, як і не мав порушень, які б давали право видаляти мій клан. Артем Скакун вказує, що мене не було понад 45 днів, що є не правдою! Місяць тому я заходив на 05 сервер, як мінімум двічі. Тому ця підстава є також надуманою. 45 днів це півтори місяці, до місяця часу я двічі заходив в гру. Ви думали, що я вже на 05 не повернусь і поспішили видалити мій клан за який я заплатив 20 кк, по вашому це 20 тис. карбованців, якщо перевести в карбованці. І я це так не подарую. Я розумію, що для вас наше ігрове майно нічого не варте, але для мене це хоч якийсь здобуток за рік втраченого часу за коштів. І взагалі відбирати ігрове майно, яке продається за донатну валюту це взагалі порушення умов надання послуг. Ігрове майно не має права відбирати, чи видаляти надавач послуги через не актив. Учасник не має бути привязаний до постійного перебування в грі. Кожен за влісним бажанням та за спроможністю визначає, яким буде його актив. Люди вам донатять, а ви робите все що вам заманеться, встановлюєте правила такі які вам хочеться не враховуючи права та інтереси учасників. Але як це виглядає з юридичної точки зору? Школярам ви можете розказати, що "земля квадратна" але зі мною такий номер не пройде.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Артем-Скакун-Безпідставне-видалення-клану.246516/#post-1015054
  5. Дата походження: 04.01.2025

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, останній вхід був 17.11.2024 року, після чого Ви не проявляли активність до 04.01.2025 року, це 48 днів.
Клан був видалений вчора на 47 день.

Сподіваюсь так буде зрозуміло. Виходить що неправдиву інформацію надаєте Ви.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі