Богдан Лебіга
Козак
- Реєстрування
- 10 Вер 2023
- Дописи
- 27
- Реакції
- 6
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:Артем Скакун
- Особистий нікнейм:Богдан Ангелс
- Суть скарги:Суть така Артем Скакун пригласив мене в діскорд на обжаловання моєго покарання я пішов з ним, проходе якийсь час він добовляє невідому мені людину (Волик Дбшний вроде він сказав) и тут сказали мені вихідь з дс= бану я трошечки не поняв в чому справа потім вспомнив що це той чел який питався злить мене з другом в них є 2 жалоби які відмовили иза недостатьно коштів мене питають чи знаю я гравця я сказав що не памьятаю Артем Скакун з мене почав витягувати признавання в обмані якого я не коїв він для початку зніс мені аккаунт Пермбаном на 6000 днів вроде потім ще зняв всі гроші с аккаунту цитирую це тим що я мохинатор хотя гроші підняв в казіно (логи) після чого він почав мене перевіряти я не знав як на англ мові пишеть Чит він сказав що передасть діло висший адміністрації та викинув мене з дс серверу просьба мені повернути кошти розблокувати аккаунт 31.10 22.55 так як я відбував покарання 2 дні за негативне згадування батьків з 29.10 22.55 по 31.10 22.55
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):предоставлю докази чуть пізніше викладуються на ютуб
- Дата походження:31.10.2023