Відмовлено Артем Скакун / Оскарження покарання прошу розглянути скаргу Олександру Вовку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кетрін Беннет

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
68
Реакції
50
Бали
23
1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
2. Особистий нікнейм: Наталя Полякова
3. Суть скарги: 28.06.2023 адміністратор Артем Скакун видав покарання "регулярний фарм зп".
1 - Прошу ознайомити мене з доказами "регулярного фарма зп" де є фрапс моїх "регулярних" порушень! Я вважаю це покарання особистою неприязню даного адміністратора до мене як до гравця та зловживання своїми повноваженнями.
2 - Хочу отримати визначення, що таке "зп". На проєкті GTA Ukraine наскільки мені відомо немає заробітної плати якщо "ЗП" - це абревіатура зарплати. В оновленні було додано PayDay який приходить кожну годину ВСІМ гравцям навіть коли вони не в фракції. Також хочу отримати роз'яснення як відновлювати своє здоров'я коли ти лягаєш в РП Сон. Де чітко прописано, що "Персонаж відновився протягом 4-х годин" при тому не порушувати пункт 9.8 який зазначений в правилах проєкту.
3 - Хочу зазначити, що з мого боку ніколи не було порушення АФК по формі та фарму "зп" як сказав ЗГС Артем Скакун. PayDay приходить всім гравцям які є в фракції не залежно по формі вони чи ні. Адміністрація не може обмежувати мене в праві грати, чи відігрувати РП сон та карати по пункту 9.8, бо він є не точним. Прошу як гравець зробити конкретний опис правил заборони фарма "зп", обставини та визначення цих правил для гравців. Також хочу зазначити, що в "Правилах Користувача" що є вище ніж "Правила Проєкту" (Як конституція над іншими положеннями) чітко прописано, що" Ваша поведінка в мережі та взаємини з іншими Користувачами повинні відповідати цим Правилам". А в правилах прописано, що" не обмежувати або не перешкоджати іншим Користувачам отримувати Послуги, програмне забезпечення або інший контент". Відштовхуючись на правило користування з якими всі гравці погоджуються при реєстрації (Адміністрація також) та послугами який надає мені як користувачу сервіс "Ukraine GTA" Вважаю , що ЗГА Артем Скакун порушив закон правил користування та обмежив мене в отриманні послуг сервісу "Ukraine GTA".
4 - ЗГА Артем Скакун порушив наступні мої права та пункти:
Угода Користувача
1.2. «Послуга» — ключова частина угоди сторін, яка дозволяє Користувачу через підключення до інтернету та Клієнтську частину Ігри виконувати в інтерактивному, розважальному режимі заздалегідь підготовлені завдання, проходити сюжет, взаємодіяти з іншими Користувачами, використовуючи ігровий контент, оновлення, логіку та програмне забезпечення, яке є результатом діяльності та належать Правовласнику.
Роз'яснення : Мій персонаж відігрував РП Сон без форми в ліжку квартири, вважаю дії Артема Скакуна втручанням в мій РП процес та RolePlay.
Враховуючи пункт 7.1 де прописано наступне "Усі спори, що виникають між Користувачем і Правовласником, вирішуються шляхом переговорів. У випадку недосягнення врегулювання спірного питання шляхом переговорів, Користувач та/або Правовласник мають право звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства України." В разі продовження обмежень мене в користуванні продуктом мною буде поданий позов до суду. Я вважаю, що ні адміністрації, ні власникам проєкту це не принесе ніякої користі тому прошу звернути уваги на ЗГА Артема Скакуна який неодноразово був помічений в блаті та зверхньому ставленні до гравців. Докази я можу передати в особисті повідомлення пану Волку чи спец. Адмінам для подальшого вирішення цієї ситуації
Правила проєкту:
В пункті 1.2 вказано "кожен гравець після реєстрації облікового запису на сервері дає свою згоду на те, що був ознайомлений з механізмом Role Play" РП Сон - є основною частиною Role Play складової. Тому WARN за "регулярний фарм зп" в ліжку є неправомірним. Тим паче коли ти лягаєш в RP сон є сповіщення ігрової механіки про це та відновлення ігрового персонажа. Також відштовхуючись на пункт 7.9 де зазначено "NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії." Мій персонаж лягає спати вночі.
Пункт 4.4 нам каже, що "Адміністратор підпорядковується всім основним та додатковим правилам сервера, а також внутрішньому статуту адміністрації та його доповненням." Тому прошу звернути увагу на ЗГА Артема Скакуна який сам порушує правила проекту. Неодноразово перешкоджає RP процесу, дає лідерам вказівки кого брати чи не брати в фракцію та блатить певних гравців зливаючи інших. Докази теж можу відправити в особисті повідомлення керуючим проєкт чи пану Волку та сподіваюсь на об'єктивний розгляд доказів.
Прошу ознайомите мене з правилами видання ВАРН ,так як на форумі ніде немає жодної інформації про нього.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження: 28.06.2023

Alexandr Volk

Гість
Доброго часу доби, розповім простою мовою, користуючись положенням, що ви перебуваєте у фракції, ви в нахабну стаєте десь і качаєте пей-дей тим самим отримуючи запрлату фракції. Не реагуєте на вимогу адміністрації.
Що заборонено правилами проекту!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі